Βρίσκεστε Εδώ: Πληροφόρηση Θέματα Εμπορίου Οικονομικά Φορολογικά

 

 

 

Επιστροφή στα Οικονομικά - Φορολογικά


 

Άρθρα:

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Φαρσάλων, λόγω της δύσκολης συγκυρίας και της ανάγκης να διευκολύνει και να στηρίξει τον επιχειρηματικό κόσμο, απέστειλε στα μέλη του την εξής επιστολή:

          «Ο Εμπορικός ΣύλλογοςΦαρσάλωνς, δεδομένης της τρομερής έντασης της οικονομικής ύφεσης και της εξαιρετικά δεινής θέσης που βρίσκονται οι επιχειρήσεις απέναντι στο Δημόσιο (ΙΚΑ, Εφορία), στις Τράπεζες και στους προμηθευτές τους, είναι στη διάθεση των μελών του για κάθε συμβουλευτική υποστήριξη.

 

          Τα μέλη του Διοικητικού μας Συμβουλίου, είναι πρόθυμα να επικοινωνήσουν και να μοιραστούν με τους συναδέλφους την αγωνία και τον προβληματισμό τους, αλλά και για να ασκηθεί μέσω του Συλλόγου μας πίεση προς κάθε κατεύθυνση, προκειμένου οι επιχειρήσεις να κερδίσουν χρόνο μέχρι να επιτευχθεί ο διακανονισμός των οφειλών τους.

 

          Ξεκαθαρίζοντας ότι το εμπόριο είναι συσπειρωμένο, ενωμένο, αλληλέγγυο, θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αποφύγουμε την ανεξέλεγκτη κοινωνική σύγκρουση, στην οποία προσπαθούν να  μας παρασύρουν όσοι μας οδήγησαν ως εδώ.

 

         Από την ίδρυσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Φαρσάλων εκπροσωπεί την ενότητα και για το λόγο αυτό και για καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζετε, μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του ΕΣΦ τηλ. 24910 26511, ώστε να σας παραπέμψει στον αρμόδιο για το θέμα σας σύμβουλο».

 

Επιστροφή στην κορυφή

     

 

 

 

Εμπορικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων


Αγοράζουμε Προϊόντα που παράγει η Ευλογημένη Ελληνική Γή

 

ΧΡΗΣΙΜΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ