Βρίσκεστε Εδώ: Πληροφόρηση Θέματα Εμπορίου Οικονομικά Φορολογικά

 

Επιστροφή στα Οικονομικά - Φορολογικά


 

Άρθρα:

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Φαρσάλων, κατόπιν απόφασης της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου για συμμετοχή του ελληνικού εμπορίου στις προαναγγελθείσες κινητοποιήσεις της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ για τις 6 και 7 Νοεμβρίου, εκφράζοντας την έντονη αντίδρασή του στην επικείμενη  ψήφιση των ακόμη πιο νέων και επώδυνων φορολογικών και άλλων μέτρων, συμμετέχει στις κινητοποιήσεις και απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους συναδέλφους  να λάβουν μέρους:

1. Στην κοινή συγκέντρωση ΕΣΕΕ - ΓΣΕΒΕΕ την Τρίτη 6 Νοεμβρίου στην πλατεία Συντάγματος (στοά Υπουργείου Οικονομικών) και ώρα 12.00, καθώς και στο συλλαλητήριο την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου στις 17.00 επίσης στο Σύνταγμα.

2. Στη στάση λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων την Τρίτη 6 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων και των συγκεντρώσεων.

4. Στη συσκότιση των βιτρινών των εμπορικών καταστημάτων όλης της χώρας το απόγευμα και το βράδυ της Τρίτης και Τετάρτης 6 & 7 Νοεμβρίου και τοποθέτηση στις προθήκες των καταστημάτων της αφίσας: «Ψήφισμα Διαμαρτυρίας του Ελληνικού Εμπορίου».

 

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΔΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ

ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

 

Επιστροφή στην κορυφή

     

 

 

 

Εμπορικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων


Αγοράζουμε Προϊόντα που παράγει η Ευλογημένη Ελληνική Γή

 

ΧΡΗΣΙΜΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ