Βρίσκεστε Εδώ: Πληροφόρηση Τελευταία Νέα & Ανακοινώσεις

 

Εμπορικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων

 
   
 
Δείτε τις Ανακοινώσεις του 2014 Δείτε τις Ανακοινώσεις του 2015

   
   
   
   

Ανακοίνωση

15/11/2016

Θέμα: Διαγωνισμός καλύτερης εορταστικής βιτρίνας

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων στα πλαίσια των ενεργειών του για την στήριξη της τοπικής αγοράς και την προβολή όλων των επιχειρήσεων της περιοχής, προτίθεται να διοργανώσει εορταστικές εκδηλώσεις για την περίοδο Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Περισσότερα......


Ανακοίνωση:

25/10/2016

Θέμα: ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Δεδομένου ότι πλησιάζει η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος του Νοεμβρίου 2016, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε τα κάτωθι:
Σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4177/2013, η ενδιάμεση «φθινοπωρινή» εκπτωτική περίοδος είναι το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου. Οι 10 ημέρες είναι ημερολογιακές και όχι εργάσιμες.  Κατ’ ακολουθία, ως ημέρα έναρξης του δεκαημέρου είναι η Τρίτη, 1 Νοεμβρίου και αντίστοιχα, τελευταία ημέρα των εκπτώσεων θα είναι η Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016.

Περισσότερα......


Ανακοίνωση

05/07/2016

Θέμα: ΘΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 2016 – ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ

Περισσότερα......


Ανακοίνωση

23/05/2016

Θέμα: Διοργάνωση Λευκής Νύχτας

Αγαπητοί συμπολίτες,

Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων συνεχίζοντας τις δράσεις του για τη στήριξη  και τόνωση της τοπικής αγοράς διοργανώνει για 1η φορά την «Λευκή Νύχτα» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016.

Περισσότερα......Φώτο1


Ανακοίνωση

27/04/2016

Θέμα: Νέες Αλλαγές στο Καθεστώς των Capital Controls

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Δημοσιεύτηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 1069Β) τρεις αποφάσεις της Επιτροπής Έγκρισης Τραπεζικών Συναλλαγών (επισυνάπτονται στην παρούσα), με τις οποίες ρυθμίζονται εκ νέου θέματα περιορισμών στη μεταφορά κεφαλαίων.

Περισσότερα...... Δείτε εδώ το ΦΕΚ.


Ανακοίνωση

19/04/2016

Θέμα: Απομάκρυνση των κάδων απορριμμάτων

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Μετά τη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία  του συλλόγου στις 31 Μαρτίου 2016 σχετικά με το θέμα της απομάκρυνσης των κάδων στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στα σημεία των αναμονών στάθμευσης των οχημάτων που βρίσκονται επί της οδού Λαμίας (από Β’ Συντάγματος Ιππικού έως και Λαρίσης), προβήκαμε σε συνάντηση με το Δήμαρχο Φαρσάλων για τη συζήτηση του θέματος.

Περισσότερα......


Ανακοίνωση

18/04/2016

Θέμα: Λευκή Νύχτα

Ο Εμπορικός  Επιχειρηματικός  Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων στα πλαίσια των ενεργειών του για την στήριξη της τοπικής αγοράς και την προβολή όλων των επιχειρήσεων της περιοχής, προτίθεται να διοργανώσει  «Λευκή Νύχτα»την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016.
Μια βραδιά κατά την οποία τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά έως αργά το βράδυ, με όλα τα είδη σε προνομιακές τιμές, με μουσική, με διάφορες εκπλήξεις κι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε κάθε γειτονιά.

Περισσότερα...... Εκτυπώστε την Αίτηση Συμμετοχής


Ανακοίνωση

13/04/2016

Θέμα: Παράταση για την προστασία των κόκκινων δάνειων και την ρύθμιση οφειλών επιχειρήσεων

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού προχωράει σε τρίτη κατά σειρά παράταση της προστασίας πώλησης των «κόκκινων δανείων» των μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε funds μέχρι τις 15 Μαΐου. Η ρύθμιση κατατέθηκε με τη μορφή τροπολογίας, ενσωματώθηκε σε κύρωση συνθήκης της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τη Μολδαβία (συμφωνίας Κοινού Αεροπορικού Χώρου) και αναμένεται να ψηφιστεί στη Βουλή μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

Περισσότερα......


Ανακοίνωση

08/04/2016

Θέμα: ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Β 908/4-4-2016) η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) με θέμα «Ρυθμίσεις για τη διασφάλιση της πρόσβασης των ανασφάλιστων στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας» (επισυνάπτεται στη παρούσα), η οποία ρυθμίζει τους όρους και τις διαδικασίες πρόσβασης των ανασφαλίστων στην δημόσια υγεία.

Περισσότερα...... Ολόκληρη η ΚΥΑ


Ανακοίνωση

29/03/2016

Θέμα: Μεταφορά Αργίας Πρωτομαγιάς

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Σύμφωνα με τις διατάξεις του αναγκαστικού νόμου 380/1968, ο Υπουργός Εργασίας έχει τη δυνατότητα, με απόφασή του κάθε χρόνο, να καθορίζει την Πρωτομαγιά ως ημέρα υποχρεωτικής αργίας.

Περισσότερα......


Ανακοίνωση

29/03/2016

Θέμα: Απόφαση ΔΕΗ για Διακανονισμό των Οφειλών

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με την παρούσα, σας γνωστοποιούμε ότι η Διοίκηση της ΔΕΗ θα ενεργοποιήσει μέσα στις επόμενες ημέρες νέο τρόπο για τον διακανονισμό και την εξόφληση των οφειλών των πελατών της προς την εταιρεία.
Σύμφωνα με την σχετική απόφαση του Συμβουλίου Διεύθυνσης της ΔΕΗ, οι όροι και οι προϋποθέσεις για την ισχύ της νέας ρύθμισης, είναι οι εξής:

Περισσότερα......


Ανακοίνωση

23/03/2016

Θέμα: Επιχορήγηση Επιχειρήσεων Για Την Απασχόληση Ανέργων Άνω Των 50 Ετών

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με την παρούσα, σας γνωστοποιούμε ότι ανακοινώθηκε από τον ΟΑΕΔ η έναρξη  προγράμματος επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση 15.000 ανέργων ηλικίας άνω των 50 ετών, οι οποίοι βρίσκονται σήμερα σε ιδιαίτερα μειονεκτική θέση.

Περισσότερα......


Ανακοίνωση

01/03/2016

Θέμα: Γνωστοποίηση Προσφορών

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το νόμο 4177/8-8-2013, από την Τρίτη 1 Μαρτίου 2016, όσοι έμποροι επιθυμούν μπορούν να κάνουν προσφορές.

Περισσότερα...... Νέο Έντυπο Προσφορών


 
   
Επιστροφή στην κορυφή  

 

 

 

 

     

 

 

 

 

Εμπορικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων

 


Αγοράζουμε Προϊόντα που παράγει η Ευλογημένη Ελληνική Γή

 

ΧΡΗΣΙΜΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ