Βρίσκεστε Εδώ: Πληροφόρηση Νέα & Ανακοινώσεις 2015

 

Εμπορικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων

 

  Νέα & Ανακοινώσεις 2015

 
Επιστροφή στην Αρχική Επιστροφή στις Ανακοινώσεις
 
 
Δείτε τις Ανακοινώσεις του 2014  

   
   
   
   

Πρόσκληση

03/12/2015

Πρόσκληση

Θέμα: Εργαστήριο για παιδιά με άρωμα …  Χριστουγέννων

Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων  σε συνεργασία με τον Σύλλογο Τριτέκνων Επαρχίας Φαρσάλων προσκαλούν όλα τα παιδιά ηλικίας 6-12 χρόνων να συμμετέχουν στο βιωματικό εργαστήριο με θέμα:

« Ζυμώνουμε το Χριστόψωμο!»

Περισσότερα......


Ανακοίνωση

02/11/2015

ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΣΠΑ «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ».

Σας γνωστοποιούμε τα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ «Ενίσχυση της Ρευστότητας και της Απασχόλησης» που θα αρχίσουν να υλοποιούνται πιθανότατα μέσα στο Νοέμβριο.

Περισσότερα......


Ανακοίνωση

19/10/2015

ΘΕΜΑ: ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΡΕΧΟΥΣΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΟΑΕΕ


Αγαπητοί συνάδελφοι,


Με επείγουσα ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΕ, οι ασφαλισμένοι που έχουν καταβάλει κανονικά τις δόσεις της ρύθμισης των 100 δόσεων και δεν έχουν καταβάλει την εισφορά του 4ου διμήνου 2015, μπορούν να την εξοφλήσουν έως την Πέμπτη 29-10-2015 και να μην χάσουν την ρύθμιση.

Περισσότερα......


Ανακοίνωση

29/06/2015

ΘΕΜΑ: ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΡΥΘΜΙΣΗΣ 100 ΔΟΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Μετά από έγγραφο που εστάλη από την ΕΣΕΕ, ενημερωθήκαμε  ότι κατατέθηκε από την Αναπληρώτρια Υπουργό Οικονομικών κα Νάντια Βαλαβάνη, τροπολογία στο σχέδιο νόμου για την ανακούφιση των ΑμεΑ και την απλοποίηση της λειτουργίας των ΚΕΠΑ, με την οποία η ρύθμιση των 100 δόσεων για οφειλές προς το Δημόσιο παρατείνεται ως τις 15 Ιουλίου 2015. 

Περισσότερα......


Ανακοίνωση

04/06/2015

Από την 01/06/2015 λειτουργεί στην πόλη μας Γραφείο Εξυπηρέτησης Ασφαλισμένων ΕΟΠΠΥ. Το γραφείο βρίσκεται στο ισόγειο του Δημαρχείου, στην οδό Πατρόκλου 3. Υπεύθυνη υπάλληλος είναι η κα Γακοπούλου Παρασκευή. Οι αρμοδιότητες του γραφείου είναι:

1. Η παραλαβή και ο έλεγχος των πάσης φύσεως δικαιολογητικών των παροχών σε είδος που αφορούν ασφαλισμένους του ΕΟΠΠΥ και η διαβίβαση αυτών στην Περιφερειακή Διεύθυνση Λάρισας για διεκπεραίωση.

2. Η ενημέρωση των ασφαλισμένων για θέματα ΕΟΠΠΥ.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας Γραφείου : 2491350129


Ανακοίνωση

25/05/2015

Θέμα: Αργία του Αγίου Πνεύματος

Περισσότερα......


Ανακοίνωση

03/04/2015

ΘΕΜΑ:  ΕΝΑΡΞΗ  ΕΝΤΑΞΗΣ  ΣΤΗ  ΡΥΘΜΙΣΗ  ΤΩΝ  100  ΔΟΣΕΩΝ  ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΑΕΕ.

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Μετά από έγγραφο που εστάλη από την ΕΣΕΕ, από την Πέμπτη 2 Απριλίου όλοι οι συνάδελφοι που έχουν οφειλές στον ΟΑΕΕ μπορούν να ενταχθούν στο σύστημα για τη ρύθμιση των 100 δόσεων για τις ασφαλιστικές τους οφειλές.

Περισσότερα......

Δείτε ολόκληρη την εγκύκλιο εδώ


Ανακοίνωση:

07/02/2014

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ


Ο Εμπορικός Σύλλογος Φαρσάλων ανακοινώνει πως, όσοι ήταν άμεσα ασφαλισμένοι σε Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης των οποίων οι κλάδοι υγείας υπάχθηκαν στο Ε.Ο.Π.Υ.Υ και απώλεσαν την ασφαλιστική τους ικανότητα ή είναι προστατευόμενα μέλη άμεσα, πρώην ασφαλισμένων, όπως αυτά ορίζονται στην παράγραφο Β’ του άρθρου 3 της ΚΥΑ ΕΜΠ 5 17/11/2012, ΦΕΚ 3054 Β’/18/11/12 «Ενιαίος Κανονισμός Παροχών Υγείας (Ε.Κ.Π.Υ.) του Εθνικού Οργανισμού Παροχών Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.), μπορούν να ενταχθούν σε ειδικό πρόγραμμα τεσσάρων μηνών για τη γενική κατηγορία και εννέα μηνών για την παρακολούθηση κύησης για τις γυναίκες που κυοφορούν.


Συγκεκριμένα οι συνάδελφοι έχουν δικαίωμα:


  • Να επισκεφθούν τους συμβεβλημένους με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ ιατρούς, ή τις μονάδες πρωτοβάθμιας φροντίδας του ΕΣΥ (Κέντρα Υγείας, Νοσοκομεία) και να παραπεμφθούν για εξετάσεις.

  • Να πραγματοποιήσουν τις εξετάσεις σε όλα τα Δημόσια Νοσοκομεία του ΕΣΥ, αλλά και συμβεβλημένα με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ διαγνωστικά κέντρα, πολυϊατρεία.

  • Μετά την πραγματοποίηση των εξετάσεων, μπορούν να επισκεφθούν πάλι μονάδες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, ή ιατρούς συμβεβλημένους του Ε.Ο.Π.Υ.Υ για αξιολόγηση των αποτελεσμάτων-διάγνωση.

Προϋποθέσεις ένταξης:

  • Το ατομικό εισόδημα των πρώην άμεσα ασφαλισμένων, προκειμένου για άτομα που υποβάλλουν ατομική φορολογική δήλωση να μην υπερβαίνει τα 12.000 ευρώ. Στην περίπτωση έγγαμων που υποβάλλουν κοινή φορολογική δήλωση, το άθροισμα των ατομικών εισοδημάτων των δυο συζύγων να μην υπερβαίνει τα 25.000 ευρώ. Ως ατομικό εισόδημα λαμβάνεται υπόψη το ετήσιο ατομικό εισόδημα, όπως ορίζεται στο άρθρο 29 του ν.3986/2011, περί επιβολής έκτακτης εισφοράς. Για τη λειτουργία του συστήματος θα ληφθούν υπ’ όψιν τα στοιχεία του οικονομικού έτους 2013, όπου αυτά είναι διαθέσιμα. Εναλλακτικά θα γίνεται χρήση των στοιχείων του οικονομικού έτους 2012.

  • Να έχουν την Ελληνική Υπηκοότητα ή την υπηκοότητα άλλου κράτους-μέλους της ΕΕ, ή να είναι ομογενείς ή υπήκοοι τρίτων χωρών που έχουν δικαίωμα διαμονής στη χώρα και είναι νόμιμοι κάτοικοι αυτής.

Το πρόγραμμα καλύπτει τις ακόλουθες υπηρεσίες:

  • Παροχή υπηρεσιών ιατρικής εξέτασης με επισκέψεις σε συμβεβλημένο με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ ιατρό ή μονάδες υγείας του ΕΣΥ (Κέντρα Υγείας ή Νοσοκομεία).

  • Δυνατότητα παραπομπής με αξιολόγηση από τον ιατρό για πραγματοποίηση βασικού πακέτου εξετάσεων ελέγχου κύησης, σύμφωνα με το τρίμηνο κύησης που διανύει η έγκυος, και καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

  • Πραγματοποίηση διαγνωστικών εξετάσεων, από συμβεβλημένα με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ διαγνωστικά κέντρα, Ιατρεία Ε.Ο.Π.Υ.Υ ή μονάδες υγείας του ΕΣΥ.

  • Αξιολόγηση /διάγνωση, οδηγίες ιατρού, και ότι περιλαμβάνεται ως παροχή υπηρεσίας προς την ωφελούμενη σύμφωνα με την επιστήμη και την ιατρική ένδειξη κατά την επίσκεψη για έλεγχο-παρακολούθηση κύησης.

Για συμμετοχή στο πρόγραμμα οι συνάδελφοι μπορούν να ενημερωθούν μέσω της ιστοσελίδας:

http://www.healthvoucher.gr

Οι συνάδελφοι, μέλη του Συλλόγου που δεν έχουν πρόσβαση μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Συλλόγου τηλ. 2491026511 ή στο e-mail.: esfarsala@yahoo.gr


Ο Εμπορικός Σύλλογος Φαρσάλων θεωρεί πως το πρόγραμμα δίνει μια μικρή ανάσα στο μεγάλο πρόβλημα των ανασφάλιστων συναδέλφων. Σε κάθε περίπτωση όμως δηλώνει, πως η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη είναι αναφαίρετο και συνταγματικό δικαίωμα όλων των Ελλήνων πολιτών καθώς είναι υποχρέωση της πολιτείας να την παρέχει αδιάλειπτα.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,


Για το Δ.Σ. Του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Γακόπουλος Δημήτριος Πιτσάβας ΓεώργιοςΑνακοίνωση:

09/01/2014

Θεμα: Χειμερινές εκπτώσεις 2014 – Διευκρινίσεις για την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων.

Περισσότερα......


• Συγχαρητήριο Μήνυμα:

Πρός Πρόεδρο Συλλόγου Τριτέκνων Επαρχίας Φαρσάλων.

Περισσότερα......


Επιστολή 1:

Προς Βουλευτές Νομού Λάρισας

Περισσότερα......


Επιστολή 2:

Προς Υπουργό Εργασίας

Περισσότερα......


Συγχαρητήριο Μήνυμα:

Πρός Β' Γραμματέα Ένωσης Διακοσμητών Ελλάδος.

Περισσότερα......


Ανακοίνωση:

Υποχρεώσεις των επιχειρήσεων που απασχολούν Προσωπικό.

Περισσότερα.....

   

 
   
Επιστροφή στην κορυφή  

 

 

 

 

     

 

 

 

 

Εμπορικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων

 


Αγοράζουμε Προϊόντα που παράγει η Ευλογημένη Ελληνική Γή

 

ΧΡΗΣΙΜΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ