Βρίσκεστε Εδώ: Πληροφόρηση Νέα & Ανακοινώσεις 2014

 

Εμπορικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων

 

  Νέα & Ανακοινώσεις 2014

 
Επιστροφή στην Αρχική Επιστροφή στις Ανακοινώσεις


 
Δείτε τις Ανακοινώσεις του 2015  

   
   
   
   

Ανακοίνωση:

29/10/2014

ΘΕΜΑ: ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο, η φθινοπωρινή ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος ξεκινά το Σάββατο, 1 Νοεμβρίου και θα λήξει την Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014.

Περισσότερα......


Ανακοίνωση:

26/08/2014

Θέμα:Ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων για τις Κυριακές και τις Επίσημες Αργίες.

Περισσότερα......


Ανακοίνωση:

18/06/2014

ΘΕΜΑ: ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΜΕ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ.

Περισσότερα......


Ανακοίνωση:

30/05/2014

ΘΕΜΑ: ΒΙΒΛΙΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΩΡΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡΩΡΙΩΝ

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, η Υπουργική Απόφαση 11921/253/2014, η οποία ορίζει τα της τήρησης του «Ειδικού Βιβλίου τροποποίησης ωραρίου εργασίας και υπερωριών»

Περισσότερα......


Ανακοίνωση:

30/05/2014

Ανακοίνωση

Θέμα: Αργία του Αγίου Πνεύματος

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι με βάση την καθιερωμένη αργία του Αγίου Πνεύματος που για φέτος τη γιορτάζουμε στις 9 Ιουνίου, όλες οι επιχειρήσεις υποχρεούνται να τηρήσουν την κατ΄εθιμο αργία και να παραμείνουν κλειστές.

Περισσότερα......


Ανακοίνωση

28/04/2014

Ανακοίνωση


Θέμα: Επιδοτούμενο πρόγραμμα για εργαζομένους Μικρών Επιχειρήσεων
Ο Εμπορικός Σύλλογος Φαρσάλων προτίθεται να υλοποιήσει επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις (ΛΑΕΚ 1-25) διάρκειας 40 ωρών και με επιδότηση 200€/ άτομο. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις - μέλη του Συλλόγου που έχουν ασφάλιση ΙΚΑ

Περισσότερα......

 

Ανακοίνωση:

07/02/2014

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ


Ο Εμπορικός Σύλλογος Φαρσάλων ανακοινώνει πως, όσοι ήταν άμεσα ασφαλισμένοι σε Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης των οποίων οι κλάδοι υγείας υπάχθηκαν στο Ε.Ο.Π.Υ.Υ και απώλεσαν την ασφαλιστική τους ικανότητα ή είναι προστατευόμενα μέλη άμεσα, πρώην ασφαλισμένων, όπως αυτά ορίζονται στην παράγραφο Β’ του άρθρου 3 της ΚΥΑ ΕΜΠ 5 17/11/2012, ΦΕΚ 3054 Β’/18/11/12 «Ενιαίος Κανονισμός Παροχών Υγείας (Ε.Κ.Π.Υ.) του Εθνικού Οργανισμού Παροχών Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.), μπορούν να ενταχθούν σε ειδικό πρόγραμμα τεσσάρων μηνών για τη γενική κατηγορία και εννέα μηνών για την παρακολούθηση κύησης για τις γυναίκες που κυοφορούν.


Συγκεκριμένα οι συνάδελφοι έχουν δικαίωμα:


  • Να επισκεφθούν τους συμβεβλημένους με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ ιατρούς, ή τις μονάδες πρωτοβάθμιας φροντίδας του ΕΣΥ (Κέντρα Υγείας, Νοσοκομεία) και να παραπεμφθούν για εξετάσεις.

  • Να πραγματοποιήσουν τις εξετάσεις σε όλα τα Δημόσια Νοσοκομεία του ΕΣΥ, αλλά και συμβεβλημένα με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ διαγνωστικά κέντρα, πολυϊατρεία.

  • Μετά την πραγματοποίηση των εξετάσεων, μπορούν να επισκεφθούν πάλι μονάδες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, ή ιατρούς συμβεβλημένους του Ε.Ο.Π.Υ.Υ για αξιολόγηση των αποτελεσμάτων-διάγνωση.

Προϋποθέσεις ένταξης:

  • Το ατομικό εισόδημα των πρώην άμεσα ασφαλισμένων, προκειμένου για άτομα που υποβάλλουν ατομική φορολογική δήλωση να μην υπερβαίνει τα 12.000 ευρώ. Στην περίπτωση έγγαμων που υποβάλλουν κοινή φορολογική δήλωση, το άθροισμα των ατομικών εισοδημάτων των δυο συζύγων να μην υπερβαίνει τα 25.000 ευρώ. Ως ατομικό εισόδημα λαμβάνεται υπόψη το ετήσιο ατομικό εισόδημα, όπως ορίζεται στο άρθρο 29 του ν.3986/2011, περί επιβολής έκτακτης εισφοράς. Για τη λειτουργία του συστήματος θα ληφθούν υπ’ όψιν τα στοιχεία του οικονομικού έτους 2013, όπου αυτά είναι διαθέσιμα. Εναλλακτικά θα γίνεται χρήση των στοιχείων του οικονομικού έτους 2012.

  • Να έχουν την Ελληνική Υπηκοότητα ή την υπηκοότητα άλλου κράτους-μέλους της ΕΕ, ή να είναι ομογενείς ή υπήκοοι τρίτων χωρών που έχουν δικαίωμα διαμονής στη χώρα και είναι νόμιμοι κάτοικοι αυτής.

Το πρόγραμμα καλύπτει τις ακόλουθες υπηρεσίες:

  • Παροχή υπηρεσιών ιατρικής εξέτασης με επισκέψεις σε συμβεβλημένο με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ ιατρό ή μονάδες υγείας του ΕΣΥ (Κέντρα Υγείας ή Νοσοκομεία).

  • Δυνατότητα παραπομπής με αξιολόγηση από τον ιατρό για πραγματοποίηση βασικού πακέτου εξετάσεων ελέγχου κύησης, σύμφωνα με το τρίμηνο κύησης που διανύει η έγκυος, και καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

  • Πραγματοποίηση διαγνωστικών εξετάσεων, από συμβεβλημένα με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ διαγνωστικά κέντρα, Ιατρεία Ε.Ο.Π.Υ.Υ ή μονάδες υγείας του ΕΣΥ.

  • Αξιολόγηση /διάγνωση, οδηγίες ιατρού, και ότι περιλαμβάνεται ως παροχή υπηρεσίας προς την ωφελούμενη σύμφωνα με την επιστήμη και την ιατρική ένδειξη κατά την επίσκεψη για έλεγχο-παρακολούθηση κύησης.

Για συμμετοχή στο πρόγραμμα οι συνάδελφοι μπορούν να ενημερωθούν μέσω της ιστοσελίδας:

http://www.healthvoucher.gr

Οι συνάδελφοι, μέλη του Συλλόγου που δεν έχουν πρόσβαση μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Συλλόγου τηλ. 2491026511 ή στο e-mail.: esfarsala@yahoo.gr


Ο Εμπορικός Σύλλογος Φαρσάλων θεωρεί πως το πρόγραμμα δίνει μια μικρή ανάσα στο μεγάλο πρόβλημα των ανασφάλιστων συναδέλφων. Σε κάθε περίπτωση όμως δηλώνει, πως η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη είναι αναφαίρετο και συνταγματικό δικαίωμα όλων των Ελλήνων πολιτών καθώς είναι υποχρέωση της πολιτείας να την παρέχει αδιάλειπτα.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,


Για το Δ.Σ. Του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Γακόπουλος Δημήτριος Πιτσάβας ΓεώργιοςΑνακοίνωση:

09/01/2014

Θεμα: Χειμερινές εκπτώσεις 2014 – Διευκρινίσεις για την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων.

Περισσότερα......


• Συγχαρητήριο Μήνυμα:

Πρός Πρόεδρο Συλλόγου Τριτέκνων Επαρχίας Φαρσάλων.

Περισσότερα......


Επιστολή 1:

Προς Βουλευτές Νομού Λάρισας

Περισσότερα......


Επιστολή 2:

Προς Υπουργό Εργασίας

Περισσότερα......


Συγχαρητήριο Μήνυμα:

Πρός Β' Γραμματέα Ένωσης Διακοσμητών Ελλάδος.

Περισσότερα......


Ανακοίνωση:

Υποχρεώσεις των επιχειρήσεων που απασχολούν Προσωπικό.

Περισσότερα.....

   

 
   
Επιστροφή στην κορυφή  

 

 

 

 

     

 

 

 

 

Εμπορικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων

 


Αγοράζουμε Προϊόντα που παράγει η Ευλογημένη Ελληνική Γή

 

ΧΡΗΣΙΜΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ