Βρίσκεστε Εδώ: Πληροφόρηση Γενικές Συνελέυσεις-Αρχαιρεσίες

 

Εμπορικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων

 

 
 
 
 

Δελτίο Τύπου

16/03/2018

Θέμα: Αποτελέσματα Εκλογών 15/03/2018 Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών που διεξήχθησαν την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018 , οι υποψήφιοι  που εκλέχθηκαν από τα μέλη του Eμπορικού  Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων είναι οι εξής :

Περισσότερα...... Φώτο 1, Φώτο 2, Φώτο 3, Φώτο 4


Δελτίο Τύπου

8/03/2017

Θέμα: Γενική Συνέλευση 2017

Την Τρίτη 7 Μαρτίου 2017,  πραγματοποιήθηκε   η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων στα γραφεία του Συλλόγου.

Περισσότερα...... Φωτο1 

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ  & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ                                       

 
 

 

                                                ΚΑΝΑΔΑ 24  Τ.Κ 40300  ΦΑΡΣΑΛΑ
 ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ                                                ΤΗΛ: 24910 26511, 26512
                                                                             FAX:  24910 26512
        1954                                                            E-mail: esfarsala@yahoo.gr
                                                                      www.esfarsalon.gr
                       
----------------------------------------------------
                                                                                   Φάρσαλα , 18 Φεβρουαρίου 2015

                                                         Δελτίο Τύπου

      Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε  η Τακτική Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015, στα γραφεία του Συλλόγου.
Η γενική συνέλευση ξεκίνησε βάσει του καταστατικού με την εκλογή προεδρείου που αποτελούνταν από τρία μέλη του Συλλόγου  (κ. Ψαρογιώργο Κων/νο  , κ. Ζαχαρή Ευάγγελο και κ. Τσούλη Ιωάννη) με τα θέματα της ημερησίας διάταξης.
Το προεδρείο έδωσε αρχικά το λόγο στον Γενικό Γραμματέα του συλλόγου κ. Πιτσάβα Γεώργιο για τη παρουσίαση του Διοικητικού απολογισμού 2014 και μετά στην ταμία του συλλόγου κα Μπελιώκα Γεωργία, η οποία παρουσίασε τον οικονομικό απολογισμό του έτους 2014.
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος κ. Γακόπουλος Δημήτρης ο οποίος ενημέρωσε τους συναδέλφους, για όλα τα πεπραγμένα του συλλόγου κατά το έτος 2014 καθώς και διάφορα  θέματα εκτός ημερησίας διάταξης που αφορούν το κλάδο  (ΟΑΕΕ, Κυριακάτικη Αργία, Φορολογικά θέματα, Παραεμπόριο).
Επίσης ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για το άνοιγμα του Συλλόγου σε Εμπορικό – Επιχειρηματικό Σύλλογο Επαρχίας Φαρσάλων.
Τέλος  δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει  όσους προσφέρουν  εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στο σύλλογο, τις επιχειρήσεις - χορηγούς σε διάφορες δράσεις του συλλόγου,   καθώς και τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που  στηρίζουν το Σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια.
Μετά το λόγο του Προέδρου, χαιρετισμό απεύθυνε ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Νομού Λάρισας κ. Γιαννακόπουλος Σωτήριος.
Όλα τα παρόντα μέλη του συλλόγου ενέκριναν ομόφωνα τους παραπάνω απολογισμούς.
Στην συνέχεια ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών του συλλόγου για τις 19 Μαρτίου 2015 και ο πρόεδρος προσκάλεσε όλους τους νέους επιχειρηματίες να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους για τη Νέα Διοίκηση.
Μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης ακολούθησε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου, στις 8:30 μμ  στην οποία ο πρόεδρος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία, καλές δουλειές  και περισσότερα χαμόγελα.
Τα φλουριά της βασιλόπιτας  ήταν 3 (τρία) και τα δώρα  αντιστοιχούσαν :το 1ο δώρο σε ένα tablet (προσφορά του Γεωργίου Πιτσάβα), το 2ο σε  ένα αρνί  (προσφορά των Αφων Χατζημήτρου) και το 3ο σε δυο  ασημένια κοσμήματα (προσφορά της κας Μπελιώκα Γεωργίας).
Η βραδιά ολοκληρώθηκε σε ένα φιλικό και χαρούμενο κλίμα μεταξύ συναδέλφων.
Η Διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά:
Τον Αντιπρόεδρο κ. Χατζημήτρο Δημήτρη , τον Γεν. Γραμματέα κ. Πιτσάβα Γεώργιο και την Ταμία του συλλόγου κα. Μπελιώκα Γεωργία για την προσφορά τους στα φλουριά  της βασιλόπιτας, καθώς τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.
Εκ της γραμματείας. 

    ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΦΑΡΣΑΛΩΝ                                                                ΦΑΡΣΑΛΩΝ                     

 
 

 

                                                 ΚΑΝΑΔΑ 24  Τ.Κ 40300  ΦΑΡΣΑΛΑ
 ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ                                                ΤΗΛ: 24910 26511, 26512
                                                                             FAX:  24910 26512
        1954                                                            E-mail: esfarsala@yahoo.gr
                                                                      www.esfarsalon.gr
                       
----------------------------------------------------
                                                                                   Φάρσαλα  28/2/2014

                                                         Δελτίο Τύπου

      Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε  η Τακτική Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014 , ώρα 7:00 μμ στα γραφεία του Συλλόγου.
Η γενική συνέλευση ξεκίνησε με την εκλογή προεδρείου που αποτελούνταν από τρία μέλη του Συλλόγου  (κο Μπελιώκα Βάϊο , κο Ζάχαρη Ευάγγελο και κο Χατζημήτρο Γεώργιο) βάση του καταστατικού με τα θέματα της ημερησίας διάταξης.
Το προεδρείο έδωσε αρχικά το λόγο στην ταμία του συλλόγου κα Μπελιώκα Γεωργία, η οποία παρουσίασε τον οικονομικό απολογισμό του έτους 2013 και μετά στον Γενικό Γραμματέα του συλλόγου κο Πιτσάβα Γεώργιο για τη παρουσίαση του Διοικητικού απολογισμού 2013.
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος κος Γακόπουλος Δημήτρης ο οποίος ενημέρωσε τους συναδέλφους, για όλα τα πεπραγμένα του συλλόγου κατά το έτος 2013 καθώς και διάφορα  θέματα έκτος ημερησίας διάταξης που αφορούν το έτος 2014 (ΟΑΕΕ, Κυριακάτικη Αργία, Φορολογικά θέματα, Παραεμπόριο).
Επίσης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει  όσους προσφέρουν  εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στο σύλλογο καθώς και τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης που τον στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.
Όλα τα παρόντα μέλη του συλλόγου ενέκριναν ομόφωνα τους παραπάνω απολογισμούς.
Στην συνέχεια έγιναν πολλές τοποθετήσεις από τα μέλη για διάφορα θέματα και ερωτήματα τα οποία απαντήθηκαν όλα από τον πρόεδρο ή από τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου.

Μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης ακολούθησε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου, στις 8:30 μμ  στην οποία ο πρόεδρος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία κι αισιοδοξία.
Τα δώρα που αντιστοιχούσαν στο φλουρί ήταν ένα ασημένιο κόσμημα προσφορά της κας Μπελιώκα Γεωργίας - κατάστημα ¨Εν Χρώ¨ και 1 φιάλη τοπικό κρασί προσφορά από το Κτήμα Στράτου.
Η Διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά:
Την κα Μπελιώκα Γεωργία και το Κτήμα Στράτου για την προσφορά τους στο φλουρί της βασιλόπιτας, τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

 

Για το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων

       Ο Πρόεδρος                                                                         Ο Γεν. Γραμματέας

Γακόπουλος Δημήτριος                                                                 Πιτσάβας Γεώργιος

 
     

 

 

 

 

Εμπορικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων

Αγοράζουμε Προϊόντα που παράγει η Ευλογημένη Ελληνική Γή

 

 
 

 

ΧΡΗΣΙΜΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ