Βρίσκεστε Εδώ: Ο Σύλλογος Δράσεις Επιμόρφωση

 

Εμπορικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων

 
 
 
 

Δελτίο Τύπου:

18/11/2016

Φάρσαλα, 18 Νοεμβρίου 2016

Θέμα: Ολοκλήρωση Προγραμμάτων Τεχνικού Ασφαλείας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πρόγραμμα που αφορούσε την «επιμόρφωση εργοδοτών Γ΄ κατηγορίας για θέματα άσκησης καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας» διάρκειας 10 ωρών και υλοποιήθηκε στις 15 & 17  Νοεμβρίου 2016 σε συνεργασία με το ΚΑΕΛΕ της ΕΣΕΕ.


Δελτίο Τύπου:

08/04/2016

Θέμα: Ολοκλήρωση επιδοτούμενων προγραμμάτων (ΛΑΕΚ 1-25)  έτους 2015

Ολοκληρώθηκαν  με επιτυχία τα δύο προγράμματα κατάρτισης του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας  Φαρσάλων με θέμα : Υγιεινή & Ασφάλεια Τροφίμων (H.A.C.C.P.)  που αφορούσαν  τους εργαζομένους σε μικρές επιχειρήσεις (ΛΑΕΚ 1-25) διάρκειας 32 ωρών, με επιδότηση 160 € / άτομο, σε συνεργασία με τον ΟΑΕΔ και το «ΚΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Α.Ε.».

Περισσότερα......

Φωτογραφικό Υλικό Προγραμμάτων. (Φωτογραφίες 1 2 3 4 5)


Δελτίο Τύπου:

15/03/2016

Θέμα: Υλοποίηση προγράμματος κατάρτισης Υγιεινής κι ασφάλειας Τροφίμων από τον Εμπορικό Επιχειρηματικό Σύλλογο Επαρχίας Φαρσάλων.

Περισσότερα......

Φωτογραφικό Υλικό ΕΦΕΤ. (Φωτογραφίες 1 2)


      Φάρσαλα  13 Δεκεμβρίου 2013

 

                                                            Δελτίο Τύπου

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα τρία προγράμματα κατάρτισης του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων για τους επαγγελματίες και τους εργαζομένους των επιχειρήσεων της περιοχής.

Το πρώτο πρόγραμμα κατάρτισης αφορούσε την «Επιμόρφωση Εργοδοτών Γ΄ Κατηγορίας για Θέματα Άσκησης Καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας» διάρκειας 10 ωρών και υλοποιήθηκε το Σάββατο  30 Νοεμβρίου και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013 σε συνεργασία με το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου της ΕΣΕΕ.

Το δεύτερο πρόγραμμα κατάρτισης αφορούσε τους Εργαζομένους σε Μικρές Επιχειρήσεις (ΛΑΕΚ 1-25) διάρκειας 40 ωρών, με επιδότηση 200€/ άτομο το οποίο υλοποιήθηκε από 19 Νοεμβρίου έως και 12 Δεκεμβρίου 2013 σε συνεργασία με τον ΟΑΕΔ και το ΚΕΚ ΔΥΝΑΜΙΚΗ.

Το τρίτο πρόγραμμα είχε τίτλο «Πιστοποιημένα Προγράμματα Υποχρεωτικής Κατάρτισης Προσωπικού Επιχειρήσεων Τροφίμων  Αρμοδιότητας ΕΦΕΤ» και αφορούσε την Υγιεινή και Ασφάλεια τροφίμων για τους εργοδότες και τους εργαζομένους τους, διάρκειας 10 ωρών και υλοποιήθηκε στις 11 και 13 Δεκεμβρίου 2013, σε  συνεργασία με το Κέντρο Ανάπτυξης  Ελληνικού Εμπορίου της ΕΣΕΕ.

Μετά την ολοκλήρωση  των σεμιναρίων όλοι οι εκπαιδευόμενοι παραλαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης προγράμματος.

Όλα τα προγράμματα κατάρτισης υλοποιήθηκαν στην αίθουσα διδασκαλίας Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων με μεγάλη συμμετοχή καταρτιζομένων.

 

 

                                                                                                  Εκ της γραμματείας.

 

     

 

 

 

Εμπορικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων


Αγοράζουμε Προϊόντα που παράγει η Ευλογημένη Ελληνική Γή

 

ΧΡΗΣΙΜΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ