Βρίσκεστε Εδώ: Πληροφόρηση Δελτία Τύπου

 

 
 

Δείτε τα Δελτία Τύπου του 2014 Δείτε τα Δελτία Τύπου του 2015

Δείτε τα Δελτία Τύπου του 2016 Δείτε τα Δελτία Τύπου του 2017

 
 
 
 

Δελτίο Τύπου

30/12/2018

Θέμα: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση « Το Εργαστήρι του Αι Βασίλη »

Με μεγάλη επιτυχία Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση Του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων  ¨ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ¨ σε συνεργασία με το «Κέντρο Διάγνωσης και Θεραπείας Διαταραχών «Παρέμβαση» την Κυριακή  30/12/2018 στην Κεντρική Πλατεία της πόλης.

Περισσότερα...... Φωτογραφίες Εκδήλωσης


Δελτίο Τύπου

24/12/2018

Θέμα: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση « Το Εργαστήρι του Αι Βασίλη »

Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων διοργανώνει την τελευταία εκδήλωση για τη φετινή χρονιά με τίτλο: « Το Εργαστήρι του Αι Βασίλη » σε συνεργασία με το κέντρο Διάγνωσης  και Θεραπείας Διαταραχών ¨Παρέμβαση¨ για παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών , το οποίο θα περιλαμβάνει τις παρακάτω δραστηριότητες:

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου

23/12/2018

Θέμα: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση «Το Γούρι , το δώρο για την καλή χρονιά »

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε  η  Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Εμπορικού Επιχειρηματικού συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων με τίτλο
«Το Γούρι , το δώρο για την καλή χρονιά ».

Περισσότερα...... Φωτογραφίες Εκδήλωσης


Δελτίο Τύπου

03/12/2018

Θέμα: Ολοκλήρωση προγραμμάτων  κατάρτισης «Υγιεινής & ασφάλειας Τροφίμων» του ΕΦΕΤ και «ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ» από τον Εμπορικό Επιχειρηματικό Σύλλογο Επαρχίας Φαρσάλων.

Ολοκληρώθηκαν  με επιτυχία το προγράμματα κατάρτισης α) «Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Υποχρεωτικής κατάρτισης προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων  αρμοδιότητας ΕΦΕΤ » , και β)  « Επιμόρφωση εργοδοτών για θέματα άσκησης καθηκόντων τεχνικού ασφάλειας Γ΄ κατηγορίας » που διοργάνωσε ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων σε συνεργασία με το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου (ΚΑΕΛΕ) της ΕΣΕΕ .

Περισσότερα...... Φώτο


Δελτίο Τύπου

12/11/2018

Θέμα: Black Friday

Από τον Εμπορικό Επιχειρηματικό σύλλογο Επαρχίας Φαρσάλων ανακοινώνεται ότι σε λίγες μέρες θα πραγματοποιηθεί   στη  χώρα μας  η καταναλωτική προωθητική ενέργεια “Black Friday” στις 23 Νοεμβρίου 2018 , η οποία προήλθε από το εξωτερικό κι έχει  πλέον καθιερωθεί ως παγκόσμια εμπορική γιορτή.

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου

07/11/2018

Θέμα:  Διαγωνισμό Καλύτερης Εορταστικής Βιτρίνας Καταστήματος

Ο Εμπορικός  Επιχειρηματικός  Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων στα πλαίσια των ενεργειών του για την στήριξη της τοπικής αγοράς και την προβολή των επιχειρήσεων της περιοχής, προτίθεται να διοργανώσει για 4η συνεχή χρονιά Διαγωνισμό Καλύτερης Εορταστικής Βιτρίνας Καταστήματος, ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου

15/10/2018

Θέμα: Χειμερινό Ωράριο Καταστημάτων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας  Φαρσάλων κάνει γνωστό στους συναδέλφους και στο καταναλωτικό κοινό ότι με την εφαρμογή της χειμερινής ώρας το ωράριο των καταστημάτων από την Δευτέρα  29 Οκτωβρίου 2018 διαμορφώνεται ως εξής:

Περισσότερα...... Εγχρωμη Φωτογραφία για Εκτύπωση


Δελτίο Τύπου

27/09/2018

Θέμα: Προγράμματα Κατάρτισης

Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων στα πλαίσια της των προσπαθειών του για την εξυπηρέτηση και την αναβάθμιση των επαγγελματικών δεξιοτήτων των μελών του συλλόγου  , ανακοινώνει ότι σε συνεργασία με το ΚΑΕΛΕ της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου κι Επιχειρηματικότητας ( ΕΣΕΕ) υλοποιεί τα κάτωθι προγράμματα κατάρτισης :

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου

17/09/2018

Θέμα: Συμμετοχή του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων με περίπτερο για 6η συνεχή χρονιά στην 13η Γιορτή Χαλβά.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 13η Γιορτή Χαλβά  , όπου ο Εμπορικός Επιχειρηματικός σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων συμμετείχε με περίπτερο για 6η συνεχή χρονιά .  Σκοπός της συμμετοχής  ήταν   η ενημέρωση των επισκεπτών για τις δράσεις του συλλόγου. Σε συνέχεια της στήριξης των τοπικών παραγόμενων προϊόντων , δημιουργήθηκαν έντυπα προώθησης των χαλβαδοποιών που συμμετέχουν στη Γιορτή Χαλβά , καθώς και έντυπα στήριξης των οινοπαραγωγών της περιοχής μας,  όπου διανεμήθηκαν  στους επισκέπτες .

Περισσότερα...... Φωτογραφίες


Δελτίο Τύπου

01/09/2018

Θέμα: Ενέργειες Προώθησης & Στήριξης των Βιβλιοπωλείων της Πόλης.

Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων στα πλαίσια στήριξης της τοπικής αγοράς ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς ξεκινά ενέργειες προώθησης & στήριξης των βιβλιοπωλείων της πόλης. Ο κάθε καταναλωτής , με αγορές των 20 € από οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο της πόλης μας θα λαμβάνει κουπόνια και θα μπαίνει στην κλήρωση για τα δώρα της προωθητικής ενέργειας της τοπικής αγοράς που είναι τρία (3) Tablet.

Περισσότερα...... Φωτογραφία1 Φωτογραφία2


Δελτίο Τύπου

20/08/2018

Θέμα: Επίσκεψη και παράδοση φωτοτυπικού μηχανήματος στο Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων.

Το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων επισκέφτηκε την προηγούμενη εβδομάδα η Διοίκηση του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων.

Περισσότερα...... Φωτογαφία


Δελτίο Τύπου

20/08/2018

Θέμα : Προγράμματα Κατάρτισης στην Υγιεινή Τροφίμων.

O Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων προτίθεται να υλοποιήσει νέο κύκλο Προγραμμάτων Κατάρτισης στην Υγιεινή Τροφίμων σε συνεργασία με το Παράρτημα Περιφέρειας Θεσσαλίας ΚΕΚ ΚΑΕΛΕ του εκπαιδευτικού οργανισμού της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) στο κάτωθι θεματικό πεδίο:

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου

27/07/2018

Θέμα : Επιστολή Συμπαράστασης προς τους Πυρόπληκτους

Το Δ.Σ. Του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων   εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια  στις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν τις ζωές τους από τις φονικές πυρκαγιές , καθώς και την συμπαράστασή του σε όλους τους πληγέντες,  που έπληξαν τις προηγούμενες ημέρες την Αττική.

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου

30/06/2018

Θέμα: Λευκή Νύχτα 2018

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η 3η Λευκή Νύχτα  στα Φάρσαλα την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018, όπου το καταναλωτικό κοινό ανταποκρίθηκε  στο κάλεσμα του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων για τρίτη συνεχή χρονιά!

Περισσότερα...... Φωτογραφικό Υλικό Λευκής Νύχτας


Δελτίο Τύπου

19/06/2018

Θέμα: Καλοκαιρινή περίοδος κλειστά Σάββατα

Από τον Εμπορικό Επιχειρηματικό Σύλλογο Επαρχίας Φαρσάλων σας ενημερώνουμε ότι ενόψει του καλοκαιριού τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά τα Σάββατα από:

Περισσότερα...... Φωτογραφία


Δελτίο Τύπου

23/05/2018

Θέμα : Έναρξη Εργασιών για τη Λευκή Νύχτα 

Ο Εμπορικός  Επιχειρηματικός  Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων στα πλαίσια των ενεργειών του για την στήριξη της τοπικής αγοράς και την προβολή όλων των επιχειρήσεων της περιοχής, διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά  την  «Λευκή Νύχτα»,  που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018.

Περισσότερα...... Ανακοίνωση & Αίτηση Συμμετοχής εδώ


Δελτίο Τύπου

04/05/2018

Θέμα: To  παρεμπόριο και οι ενέργειες αντιμετώπισής  του.

Συνάντηση είχε την Πέμπτη 3/5/2018, η Διοίκηση  του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων με τους επαγγελματίες  των κλάδων (κομμωτήρια – κουρεία – αισθητικούς) της πόλης , μετά από πρόσκληση του συλλόγου με μοναδικό θέμα συζήτησης :

Περισσότερα...... Φωτογραφία 1 - Φωτογραφία 2


Δελτίο Τύπου

16/04/2018

Θέμα: Γιορτή των Εμπόρων την Κυριακή του Θωμά 15  Απριλίου 2018 στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.

Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων πραγματοποίησε την καθιερωμένη λειτουργία για την γιορτή των Εμπόρων την Κυριακή του Θωμά 15 Απριλίου 2018 στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.

Περισσότερα...... Φωτογραφίες Εκδήλωσης


Δελτίο Τύπου

28/03/2018

Θέμα: Συνάντηση ς του Νεοεκλεγέντος Διοικητικού  Συμβουλίου  του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων με τον Δήμαρχο Φαρσάλων κ. Άρη Καραχάλιο.

Περισσότερα...... Φωτογραφία


Δελτίο Τύπου

26/03/2018

Θέμα: Δωρεάν Πρόγραμμα Επιμόρφωσης για τις Επιχειρήσεις

Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων σε συνεργασία με το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (Κ.Α.ΕΛ.Ε.) της ΕΣΕΕ, θα διοργανώσει αυτοχρηματοδοτούμενο επιμορφωτικό πρόγραμμα, μέσω του Συστήματος Ηλεκτρονικής Εκπαίδευσης ΕΡΜΕΙΟΝ+, με θέμα:

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου

20/03/2018

Θέμα: Πασχαλινό  Ωράριο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Επιχειρηματικού  Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων κάνει γνωστό στους συναδέλφους και στο καταναλωτικό κοινό ότι το Προτεινόμενο Πασχαλινό  ωράριο των καταστημάτων διαμορφώνεται  ως εξής:

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου

20/03/2018

Θέμα: Θερινό Ωράριο

Από τον Εμπορικό Επιχειρηματικό Σύλλογο Επαρχίας Φαρσάλων ανακοινώνεται ότι  με την εφαρμογή της θερινής ώρας το ωράριο των καταστημάτων από την Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 διαμορφώνεται ως εξής:

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου

20/03/2018

Θέμα: Σύνθεση Νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων.

Σας κάνουμε γνωστό ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων που προήλθε από τις αρχαιρεσίες της 15ης Μαρτίου 2018 και συγκροτήθηκε σε σώμα στις 19 Μαρτίου έχει ως εξής:

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου

16/03/2018

Θέμα: Αποτελέσματα Εκλογών 15/03/2018 Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών που διεξήχθησαν την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018 , οι υποψήφιοι  που εκλέχθηκαν από τα μέλη του Eμπορικού  Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων είναι οι εξής :

Περισσότερα...... Φώτο 1, Φώτο 2, Φώτο 3, Φώτο 4


Δελτίο Τύπου

07/03/2018

Θέμα: Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων στα γραφεία του Συλλόγου.

Την Τρίτη 6 Μαρτίου 2018,  πραγματοποιήθηκε   η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων στα γραφεία του Συλλόγου.

Η Γενική συνέλευση ξεκίνησε με την παρουσίαση του Διοικητικού απολογισμού 2017 από την αντιπρόεδρο του συλλόγου κ. Παναγιώτου Αθανασία , καθώς  η ενημέρωση για τις εγγραφές και διαγραφές μελών . Συνεχίστηκε ο Οικονομικός απολογισμός 2017 από την ταμία κ. Μπελιώκα Γεωργία.

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου

28/02/2018

Θέμα: Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων προκηρύσσει βάσει του καταστατικού του Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. , την  Πέμπτη  15 Μαρτίου 2018 και ώρες από 14:00 έως 20:00 μμ, στα γραφεία του Συλλόγου στην οδό Καναδά 24.

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου

20/02/2018

Θέμα: Προωθητική Ενέργεια για Τοπικά Προϊόντα

Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων στα πλαίσια των προσπαθειών του για τη στήριξη και την προώθηση των τοπικών παραγόμενων προϊόντων της περιοχής , θα προβεί για 1η φορά σε έκθεση τοπικών προϊόντων στην Αθήνα σε συνεργασία με το Σύλλογο Φαρσαλινών «ΠΟΛΥΔΑΜΑΣ» .
Στην έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Μαρτίου 2018,   θα λάβουν μέρος 14 παραγωγοί της περιοχής μας  με τα προϊόντα τους σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο που έχει διοργανωθεί από το σύλλογο «ΠΟΛΥΔΑΜΑ».

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου

16/02/2018

Θέμα: Πρόσκληση Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης 

Αγαπητοί συνάδελφοι ,

Σας προσκαλούμε στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία του Συλλόγου. Η Γενική Συνέλευση ορίζεται την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 7:00 μμ. Σε περίπτωση μη απαρτίας η ΓΣ θα επαναληφθεί την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου την ίδια ώρα.

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου

25/01/2018

Θέμα: Συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου με τους παραγωγούς τοπικών προϊόντων.

Συνάντηση  πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου μεταξύ της Διοίκησης του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου επαρχίας Φαρσάλων και παραγώγων της περιοχής με σκοπό την προώθηση τοπικών προϊόντων στην Αθήνα σε συνεργασία με το Σύλλογο Φαρσαλινών «ΠΟΛΥΔΑΜΑΣ».

Περισσότερα...... Φωτογραφία Συνάντησης


Δελτίο Τύπου

04/01/2018

Θέμα: Εορτατικές εκδηλώσεις Χριστουγέννων 2017.

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία όλες οι εορταστικές  εκδηλώσεις του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων στα πλαίσια στήριξης και τόνωσης της τοπικής αγοράς.

Οι εκδηλώσεις είχαν ως εξής:

15/12/2017 έως 3/1/2018 : Συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Δήμου Φαρσάλων  με Tο «Σπιτάκι Των Χριστουγέννων» ,όπου ο  Εμπορικός Σύλλογος προσέφερε γλυκίσματα, ντόπιο κρασί, διάφορα κεράσματα , δωράκια στα παιδιά , λουλούδια για τα κυρίες και μπαλόνια για τους μικρούς μας φίλους, τα οποία ήταν χορηγίες των καταστηματαρχών της πόλης.

Περισσότερα...... Δείτε τις Φωτογραφίες των εκδηλώσεων 
Επιστροφή στην Αρχική

 

 

     

 

 

 

 

 

Εμπορικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων


Αγοράζουμε Προϊόντα που παράγει η Ευλογημένη Ελληνική Γή

 

ΧΡΗΣΙΜΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ