Βρίσκεστε Εδώ: Πληροφόρηση Δελτία Τύπου

 

 
 

 
Δείτε τα Δελτία Τύπου του 2014 Δείτε τα Δελτία Τύπου του 2015

 
 
 
 

Δελτίο Τύπου

05/12/2017

Θέμα: Προτεινόμενο Εορταστικό ωράριο των  Χριστουγέννων και του  Νέου Έτους.

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας  Φαρσάλων κάνει γνωστό στους συναδέλφους και στο καταναλωτικό κοινό ότι το Προτεινόμενο Εορταστικό ωράριο των  Χριστουγέννων και του  Νέου Έτους διαμορφώνεται ως εξής:

Ωράριο Για Εκτύπωση


Δελτίο Τύπου

23/10/2017

Θέμα: Χειμερινό Ωράριο Καταστημάτων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας  Φαρσάλων κάνει γνωστό στους συναδέλφους και στο καταναλωτικό κοινό ότι με την εφαρμογή της χειμερινής ώρας το ωράριο των καταστημάτων από την Δευτέρα  30 Οκτωβρίου 2017 διαμορφώνεται ως εξής:

Περισσότερα...... Εκτυπώστε το Ωράριο από εδώ


Δελτίο Τύπου

22/09/2017

Θέμα: Υλοποίηση προγράμματος κατάρτισης Υγιεινής κι ασφάλειας Τροφίμων από τον Εμπορικό Επιχειρηματικό Σύλλογο Επαρχίας Φαρσάλων.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το «Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Υποχρεωτικής κατάρτισης προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων  αρμοδιότητας ΕΦΕΤ» , που διοργάνωσε ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων σε συνεργασία με το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου (ΚΑΕΛΕ) της ΕΣΕΕ με τίτλο: Βασικές Αρχές Υγιεινής  κι ασφάλειας  Τροφίμων.

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου

21/07/2017

Θέμα: Έκδοση ΠΟΛ για την ρύθμιση οφειλών προς το Δημόσιο μέσω του εξωδικαστικού μηχανισμού.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η υπ’ αριθμ. 1105/2017ΠΟΛ (ΦΕΚ 2426Β – επισυνάπτεται στην παρούσα), με την οποία καθορίζονται οι προϋποθέσεις συναίνεσης του Ελληνικού Δημοσίου στην επίτευξη συμφωνίας για την αναδιάρθρωση των οφειλών μέσω του νέου εξωδικαστικού μηχανισμού. Η ανωτέρω απόφαση, κυμαίνεται στα ίδια πλαίσια και φιλοσοφία με την σχετική Υπουργική Απόφαση για την ρύθμιση των ασφαλιστικών οφειλών και για την οποία σας έχουμε στείλει ενημερωτική εγκύκλιο.

Περισσότερα...... Διαβάστε ή κατεβάστε την 1105/2017ΠΟΛ εδώ


Δελτίο Τύπου

14/07/2017

Θέμα: Επιδοτούμενο πρόγραμμα για εργαζομένους από τον Εμπορικό Επιχειρηματικό Σύλλογο Επαρχίας Φαρσάλων.

Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός  Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων προτίθεται να υλοποιήσει επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις (ΛΑΕΚ 1-30) διάρκειας 32 ωρών και με επιδότηση 160 € / άτομο. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενοι  σε επιχειρήσεις - μέλη του Συλλόγου που έχουν ασφάλιση ΙΚΑ. Οι επιχειρήσεις  πρέπει να καταβάλλουν στο ΙΚΑ την εργοδοτική εισφορά ΛΑΕΚ (0,24%) για τη περίοδο 2016-2017 και απασχολούν από 1-30 εργαζομένους.

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου

04/07/2017

Θέμα : Εκκίνηση των  θερινών εκπτώσεων

Από τον Εμπορικό Επιχειρηματικό Σύλλογο Επαρχίας Φαρσάλων, σας γνωστοποιούμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013, οι τακτικές θερινές εκπτώσεις του παρόντος έτους θα αρχίσουν τη Δευτέρα, 10 Ιουλίου και θα λήξουν την Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017.

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου

03/07/2017

Θέμα: Τέλος Λευκής Νύχτας

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η Λευκή Νύχτα  στα Φάρσαλα την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017, όπου το καταναλωτικό κοινό ανταποκρίθηκε  στο κάλεσμα του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων για δεύτερη συνεχή χρονιά!

Περισσότερα...... Φωτογραφικό Άλμπουμ


Δελτίο Τύπου

30/05/2017

Θέμα: Αργία του Αγίου Πνεύματος

Από τον Εμπορικό Επιχειρηματικό Σύλλογο Επαρχίας Φαρσάλων ανακοινώνεται ότι σχετικά με  την καθιερωμένη αργία του Αγίου Πνεύματος που για φέτος τη γιορτάζουμε τη Δευτέρα  5 Ιουνίου,  όλα τα εμπορικά καταστήματα υποχρεούνται να τηρήσουν την κατ΄εθιμο αργία και να  παραμείνουν κλειστά.

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου

08/05/2017

Θέμα: Έκδοση Υπουργικής Απόφασης για Υποχρεωτική Προμήθεια Pos

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Δημοσιεύθηκε  στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 1445 Β΄, επισυνάπτεται στην παρούσα) η Υπουργική Απόφαση  45231/20-4-2017, με την οποία καθορίζονται οι επιχειρηματίες που υποχρεούνται να αποδέχονται κάρτες στις συναλλαγές τους με τους καταναλωτές, καθώς και οι προθεσμίες μέσα στις οποίες πρέπει να προμηθευτούν και να εγκαταστήσουν τον κατάλληλο εξοπλισμό.  Επίσης η απόφαση προβλέπει τα σχετικά με την διενέργεια των ελέγχων και τα πρόστιμα που προβλέπονται σε περίπτωση παράβασης .
Στους υπόχρεους υπάγεται το σύνολο σχεδόν του λιανικού εμπορίου και όλοι οι συνάδελφοι, οι δραστηριότητες των οποίων αναφέρονται στην Υπουργική Απόφαση, οφείλουν να συμμορφωθούν εντός 3 μηνών από τη δημοσίευσή της, ήτοι μέχρι 27 Ιουλίου 2017.

Περισσότερα...... Η υπουργική Απόφαση


Δελτίο Τύπου

08/05/2017

Θέμα: Δημοσίευση Νόμου για την Ρύθμιση των Κόκκινων Δανείων

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 62Α – επισυνάπτεται στην παρούσα) ο νέος νόμος για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών των επιχειρήσεων.
Συνοπτικά, τα χαρακτηριστικά του νέου πλαισίου για την ρύθμιση των κόκκινων δανείων είναι τα εξής:

Περισσότερα......Το Νομοσχέδιο


Δελτίο Τύπου

08/05/2017

Θέμα: Καθολικό κλείσιμο των καταστημάτων την Κυριακή 7 Μαΐου

Από τον Εμπορικό επιχειρηματικό σύλλογο επαρχίας Φαρσάλων ανακοινώνεται ότι καθολικό ήταν το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων την Κυριακή 7 Μαΐου  στην αγορά των Φαρσάλων,  με την  100% συμμετοχή  των συναδέλφων εμπόρων.

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου

04/05/2017

Θέμα: Κλείσιμο Καταστημάτων Την Κυριακή 7 Μαΐου.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Μετά από έγγραφο που εστάλη από  την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας σχετικά με την απελευθέρωση της λειτουργίας των καταστημάτων  τις Κυριακές,  σας ενημερώνουμε ότι  το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΕΕ αποφάσισε πανελλαδικό κλείσιμο των καταστημάτων, την ερχόμενη Κυριακή, 7 Μαΐου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αποφάσεις που λαμβάνονται για εμάς χωρίς εμάς.  Ταυτόχρονα, η ΕΣΕΕ ζήτησε από όλο τον πολιτικό κόσμο της χώρας να λάβει σαφή θέση απέναντι στην απελευθέρωση των Κυριακών!

Περισσότερα...... Αφίσα


Δελτίο Τύπου

24/04/2017

Θέμα : Γιορτή των εμπόρων την Κυριακή του Θωμά 23  Απριλίου 2017 στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου.

Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων πραγματοποίησε την καθιερωμένη λειτουργία για την γιορτή των εμπόρων την Κυριακή του Θωμά 23  Απριλίου 2017 στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου.

Περισσότερα...... Φωτογραφικό Υλικό


Δελτίο Τύπου

24/04/2017

Θέμα : Εκδληλωση παρουσίασης βιβλίου του κου Μανίκα Βασίλειου.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Συντοπίτη μας κ. Βασιλείου Μανίκα με τίτλο « Κρίσεις & Αλλαγές – το Αχώριστο Δίδυμο » που συνδιοργάνωσαν Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων , οι Ενεργοί Πολίτες Φαρσάλων, το Βιβλιοπωλείο Πρότυπο και οι Εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Φαρσάλων την Πέμπτη 20 Απριλίου.

Περισσότερα...... Φωτογραφικό Υλικό Εκδήλωσης


Δελτίο Τύπου

06/04/2017

Θέμα : Πρόσκληση Παρουσίασης βιβλίου κου Μανίκα Βασίλειου.

Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων, οι Ενεργοί Πολίτες Φαρσάλων , το Βιβλιοπωλείο «ΠΡΟΤΥΠΟ» και οι Εκδόσεις ΜΙΧΑΛΗ ΣΙΔΕΡΗ, σας προσκαλούν στην Παρουσίαση Βιβλίου του Βασιλείου Μανίκα
« ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ - Το αχώριστο δίδυμο », που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Απριλίου 2017 και ώρα 19:00 μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων.

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου

24/03/2017

Θέμα: Θερινό Ωράριο.

Από τον Εμπορικό Επιχειρηματικό Σύλλογο Επαρχίας Φαρσάλων ανακοινώνεται ότι  με την εφαρμογή της θερινής ώρας το ωράριο των καταστημάτων από την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017 διαμορφώνεται ως εξής:

Περισσότερα...... Ωράριο για Εκτύπωση


Δελτίο Τύπου

22/03/2017

Θέμα: Πιστοποιημένα προγράμματα υποχρεωτικής κατάρτισης προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων αρμοδιότητας ΕΦΕΤ.

O Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων προτίθεται να υλοποιήσει νέο κύκλο Προγραμμάτων Κατάρτισης στην Υγιεινή Τροφίμων σε συνεργασία με το Παράρτημα Περιφέρειας Θεσσαλίας ΚΕΚ ΚΑΕΛΕ του εκπαιδευτικού οργανισμού της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) στο κάτωθι θεματικό πεδίο:

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου

20/03/2017

Θέμα: Ολοκλήρωση Επιδοτούμενων Προγραμμάτων (ΛΑΕΚ 1-25)  Έτους 2016

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και τα τέσσερα προγράμματα κατάρτισης του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας  Φαρσάλων με θέμα : Υγιεινή & Ασφάλεια Τροφίμων που αφορούσαν  τους εργαζομένους σε μικρές επιχειρήσεις (ΛΑΕΚ 1-25), με επιδότηση 160 € / άτομο, σε συνεργασία με τον ΟΑΕΔ και το Κ.Δ.Β.Μ. 2 «ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Α.Ε.».

Περισσότερα......Φώτο1 Φώτο2 Φώτο3 Φώτο4


Δελτίο Τύπου

13/03/2017

Θέμα: Απόφαση για τις Ενδιάμεσες Εκπτωτικές Περιόδους

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε  ότι η Διοίκηση του  Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων μετά την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου μας σχετικά με τις αλλαγές του νομοθετικού πλαισίου για τον θεσμό των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων, απέστειλε έγγραφο στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Λάρισας κ. Παπαδημόπουλο  Δημήτριο, που  ανέφερε τα παρακάτω:

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου

8/03/2017

Θέμα: Γενική Συνέλευση 2017

Την Τρίτη 7 Μαρτίου 2017,  πραγματοποιήθηκε   η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων στα γραφεία του Συλλόγου.

Περισσότερα...... Φωτο1


Δελτίο Τύπου

2/03/2017

Θέμα: Σεμινάριο « Οι Νόμοι της επιτυχίας»

Σε ένα ξεχωριστό και πρωτότυπο σεμινάριο συμμετείχαν επιχειρηματίες των Φαρσάλων , με θέμα « Οι Νόμοι της επιτυχίας». Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων το απόγευμα της Πέμπτης  2 Μαρτίου  2017 και διοργάνωσε ο Σύλλογός μας  , με εισηγήτρια  την κα Γώνη Μούκα  , Σύμβουλο Ανάπτυξης Ανθρώπινου δυναμικού, Επίσημη συνεργάτης της “LifeSuccess-Bob Proctor. Εκ μέρους της Διοίκησης χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Πιτσάβας Γεώργιος, ο οποίος καλωσόρισε την εισηγήτρια που ήρθε για πρώτη φορά την πόλη μας.

Περισσότερα...... Φωτο1 Φωτο2 Φωτο3 Φωτο4


Δελτίο Τύπου

23/02/2017

Θέμα: Πρόσκληση στο Σεμινάριο με Θέμα «Οι Νόμοι της Επιτυχίας»

Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός  Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων στα πλαίσια των προσπαθειών του για την ενημέρωση και στήριξη όλων των επιχειρηματιών της περιοχής διοργανώνει ενημερωτικό σεμινάριο την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017 και ώρα 18.30 στα γραφεία του συλλόγου με θέμα: «Οι Νόμοι της Επιτυχίας»

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου

22/02/2017

Θέμα : Κοπή πρωτοχρωνιάτικης Πίτας.

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων την Τρίτη  21 Φεβρουαρίου 2017 στην ταβέρνα «Κονάκι».

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Πιτσάβας Γεώργιος , αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία, καλές δουλειές και αναφέρθηκε επιγραμματικά στις δράσεις του συλλόγου.

Περισσότερα......

Φωτογραφικό Υλικό Κοπής Πίτας


Δελτίο Τύπου

20/02/2017

Θέμα: Πρόσκληση Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης,

Αγαπητοί συνάδελφοι ,

Σας προσκαλούμε στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία του Συλλόγου. Η πρώτη Γενική Συνέλευση ορίζεται την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 7:00 μμ , η δεύτερη την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου την ίδια ώρα.

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου

07/02/2017

Θέμα: Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ

Από τον Εμπορικό Επιχειρηματικό Σύλλογο Επαρχίας Φαρσάλων ανακοινώνεται ότι  οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΦΚΑ είναι διαθέσιμες για να βρει κάποιος τις ασφαλιστικές του εισφορές , καθώς πρέπει να προχωρήσει στα παρακάτω βήματα:
Βήμα πρώτο: Ο ασφαλισμένος μπαίνει στην ιστοσελίδα www.efka.gov.gr

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου:

30/12/2016

Θέμα: Εκδήλωση, "Στο Πνεύμα των Χριστουγέννων".

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε και η τελευταία εκδήλωση του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων "Στο Πνεύμα των Χριστουγέννων" σε συνεργασία με το Κέντρο Παρέμβαση στο Δημοτικό Εντευκτήριο Φαρσάλων.

Περισσότερα...... Φωτογραφικό Υλικό Εκδήλωσης


Δελτίο Τύπου:

23/12/2016

Θέμα: Εκδήλωση, "Διαγωνισμός Καλύτερης Βιτρίνας".

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η  εκδήλωση του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων στα πλαίσια στήριξης της τοπικής αγοράς για τη βράβευση καλύτερης Χριστουγεννιάτικης βιτρίνας 2016.

Περισσότερα...... Φωτογραφικό Υλικό Εκδήλωσης


Δελτίο Τύπου:

19/12/2016

Θέμα: Εκδήλωση, "Μια φορά κι ένα καιρό …Χριστούγεννα".

Ολοκληρώθηκε  με επιτυχία η 2η  Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Εμπορικού Επιχειρηματικού συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων με τίτλο « Μια φορά κι ένα καιρό …Χριστούγεννα ».

Περισσότερα...... Φωτογραφικό Υλικό Εκδήλωσης


Δελτίο Τύπου:

12/12/2016

Θέμα: Εκδήλωση, "Παίζουμε με τον Αϊ Βασίλη".

Ολοκληρώθηκε  η 1η  Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Εμπορικού Επιχειρηματικού συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων  που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά την Κυριακή 11/12/2016 .

Περισσότερα...... Φωτογραφικό Υλικό Εκδήλωσης


Δελτίο Τύπου:

02/12/2016

Θέμα: Ψήφισμα πανελλαδικής κινητοποιήσης της 8ης Δεκεμβρίου 2016.


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, κατά την συνεδρίαση της 1ης Δεκεμβρίου 2016, με την συμμετοχή και των Προέδρων των Εμπορικών Ομοσπονδιών από όλη την Ελλάδα, ασχολήθηκε εκτεταμένα με όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το εμπόριο και η κοινωνία γενικότερα εν μέσω της κρίσης, της ύφεσης, της οικονομικής δυσπραγίας και της συνεχώς καθυστερούμενης αξιολόγησης της ελληνικής οικονομίας από τους δανειστές και ενόψει των πανελλαδικών κινητοποιήσεων της 8ης Δεκεμβρίου 2016, ομόφωνα αποφάσισε τα κάτωθι:

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου:

30/11/2016

Θέμα: Προτεινόμενο Εορταστικό ωράριο των  Χριστουγέννων και του  Νέου Έτους.

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας  Φαρσάλων κάνει γνωστό στους συναδέλφους και στο καταναλωτικό κοινό ότι το Προτεινόμενο Εορταστικό ωράριο των  Χριστουγέννων και του  Νέου Έτους διαμορφώνεται ως εξής:

Περισσότερα...... Ωράριο Για Εκτύπωση


Δελτίο Τύπου:

24/10/2016

Θέμα: Χειμερινό Ωράριο Καταστημάτων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας  Φαρσάλων κάνει γνωστό στους συναδέλφους και στο καταναλωτικό κοινό ότι με την εφαρμογή της χειμερινής ώρας το ωράριο των καταστημάτων από την Δευτέρα  31 Οκτωβρίου 2016 διαμορφώνεται ως εξής:

Περισσότερα...... Φωτο Χειμερινού Ωραρίου


Δελτίο Τύπου:

10/10/2016

Θέμα: Εκδρομή του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων στις Μηλιές Πηλίου την Κυριακή 9 Οκτώβρη 2016.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδρομή του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων στις Μηλιές Πηλίου την Κυριακή 9 Οκτώβρη 2016.

Η συμμετοχή των μελών ήταν μεγάλη, όπου όλοι απήλαυσαν την  βόλτα με το τρενάκι από τα Λεχώνια μέχρι τις Μηλιές προσφέροντάς τους την ευκαιρία  να ζήσουν από κοντά  τη φυσική ομορφιά του Πηλίου.
Οι επιβάτες ξεναγήθηκαν στο Μουσείο της Ελιάς κατά τη διαδρομή τους προς τις Μηλιές  , στην εκκλησία των Παμμέγιστων Ταξιαρχών και στο τοπικό μουσείο των Μηλεών.

Περισσότερα...... Φωτο1, Φωτο2, Φωτο3, Φωτο4


Δελτίο Τύπου:

26/09/2016

Θέμα: Σεμινάριο Άσκησης Καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) με το Παράρτημα Περιφέρειας Θεσσαλίας ΚΕΚ ΚΑΕΛΕ και ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων διοργανώνει για τους εμπόρους και επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής, προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης στο κάτωθι θεματικό πεδίο:

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου:

24/08/2016

Θέμα: Επιδοτούμενο πρόγραμμα για εργαζομένους από τον Εμπορικό Επιχειρηματικό Σύλλογο Επαρχίας Φαρσάλων.

Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός  Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων προτίθεται να υλοποιήσει επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις (ΛΑΕΚ 1-25) διάρκειας 32 ωρών και με επιδότηση 160 € / άτομο. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενοι  σε επιχειρήσεις - μέλη του Συλλόγου που έχουν ασφάλιση ΙΚΑ. Οι επιχειρήσεις  πρέπει να καταβάλλουν στο ΙΚΑ την εργοδοτική εισφορά ΛΑΕΚ (0,24%) για το έτος 2016 και απασχολούν από 1-25 εργαζόμενους.

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου:

22/08/2016

Θέμα: Εμποροπανήγυρη Φαρσάλων 2016

Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων μετά την πρόσκληση  του Δήμου Φαρσάλων συμμετείχε για 2η συνεχή φορά στην Εμποροπανήγυρη Φαρσάλων.

Περισσότερα...... Φωτογραφικό Υλικό Εμποροπανήγυρης 2016


Δελτίο Τύπου:

11/08/2016

Θέμα: Συμμετοχή στην Εμποροπανήγυρη Φαρσάλων

Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων στα πλαίσια στήριξης και προβολής των τοπικά παραγόμενων προϊόντων, θα λάβει μέρος με περίπτερο στην Εμποροπανήγυρη Φαρσάλων που θα διεξαχθεί από 14/08/2016 έως 21/08/2016.

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου:

05/07/2016

Θέμα: Θερινές Εκπτώσεις

Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων  ενημερώνει τους συναδέλφους  ότι βάσει του άρθρου 15 του Ν. 4177/2013, οι τακτικές θερινές εκπτώσεις ξεκινούν τη Δευτέρα 11 Ιουλίου και λήγουν την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016.

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου:

13/06/2016

Θέμα: Σάββατα Καλοκαιριού 2016

Από τον Εμπορικό Επιχειρηματικό Σύλλογο Επαρχίας Φαρσάλων σας ενημερώνουμε ότι ενόψει του καλοκαιριού τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά τα Σάββατα από:

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου:

05/06/2016

θέμα: Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Λευκή Νύχτα  στα Φάρσαλα την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016, όπου το καταναλωτικό κοινό ανταποκρίθηκε στην πρωτοβουλία του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων.

Περισσότερα...... Φωτογραφικό Υλικό Λευκής Νύχτας


Δελτίο Τύπου:

01/06/2016

θέμα: Επίσκεψη της Διοίκησης του Εμπορικού Επιχειρηματικού  Συλλόγου στο Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων.

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου:

09/05/2016

Θέμα: Γιορτή Εμπόρων, Κυριακή του Θωμά 8 Μαΐου 2016.

Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων πραγματοποίησε την καθιερωμένη λειτουργία για την γιορτή των εμπόρων την Κυριακή του Θωμά 8 Μαΐου 2016 στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου.

Περισσότερα...... Φωτο1, Φωτο2, Φωτο3


Δελτίο Τύπου:

04/05/2016

Θέμα: Ενδιάμεση Εκπτωτική Περίοδος Μαΐου 2016

Από τον Εμπορικό Επιχειρηματικό Σύλλογο Επαρχίας Φαρσάλων σας υπενθυμίζουμε ότι  σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4177/2013, η εαρινή ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος της αγοράς ξεκίνησε την Τετάρτη 4 Μαΐου  και θα λήξει την Τρίτη 10 Μαΐου 2016.

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου:

19/04/2016

Θέμα: Συνάντηση με τον Δήμαρχο Φαρσάλων.

Συνάντηση είχαν την Δευτέρα 18 Απριλίου στις 2:00 μμ, τα μέλη του Διοικητικού  Συμβουλίου  του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων με τον Δήμαρχο Φαρσάλων κ. Άρη Καραχάλιο.
Η συνάντηση έγινε με σκοπό να καταθέσουν τα μέλη του ΔΣ τις προτάσεις που συζητήθηκαν στη Γενική Συνέλευση και ψηφίστηκαν από τα παρευρισκόμενα μέλη του συλλόγου.
Οι προτάσεις του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου ήταν:

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου:

18/04/2016

Θέμα: Λευκή Νύχτα

Ο Εμπορικός  Επιχειρηματικός  Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων στα πλαίσια των ενεργειών του για την στήριξη της τοπικής αγοράς και την προβολή όλων των επιχειρήσεων της περιοχής, προτίθεται να διοργανώσει  «Λευκή Νύχτα»την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016.
Μια βραδιά κατά την οποία τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά έως αργά το βράδυ, με όλα τα είδη σε προνομιακές τιμές, με μουσική, με διάφορες εκπλήξεις κι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε κάθε γειτονιά.

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου:

13/04/2016

Θέμα: Πασχαλινό Ωράριο Καταστημάτων 2016.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Επιχειρηματικού  Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων κάνει γνωστό στους συναδέλφους και στο καταναλωτικό κοινό ότι το Προτεινόμενο Πασχαλινό  ωράριο των καταστημάτων διαμορφώνεται  ως εξής :

Περισσότερα...... Φωτογραφία Ωραρίου


Δελτίο Τύπου:

08/04/2016

Θέμα: Ολοκλήρωση επιδοτούμενων προγραμμάτων (ΛΑΕΚ 1-25)  έτους 2015

Ολοκληρώθηκαν  με επιτυχία τα δύο προγράμματα κατάρτισης του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας  Φαρσάλων με θέμα : Υγιεινή & Ασφάλεια Τροφίμων (H.A.C.C.P.)  που αφορούσαν  τους εργαζομένους σε μικρές επιχειρήσεις (ΛΑΕΚ 1-25) διάρκειας 32 ωρών, με επιδότηση 160 € / άτομο, σε συνεργασία με τον ΟΑΕΔ και το «ΚΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Α.Ε.».

Περισσότερα......

Φωτογραφικό Υλικό Προγραμμάτων. (Φωτογραφίες 1 2 3 4 5)


Δελτίο Τύπου:

02/04/2016

Θέμα: Τακτική Γενική Συνέλευση

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε   η Τακτική Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016 στα γραφεία του Συλλόγου.

Περισσότερα......

Φωτογραφικό Υλικό Συνέλευσης. (Φωτογραφίες 1 2 3 4 5)


Δελτίο Τύπου:

16/03/2016

Θέμα: Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου

Αγαπητοί συνάδελφοι ,

Σας προσκαλούμε στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία του Συλλόγου. Η πρώτη Γενική Συνέλευση ορίζεται την  Πέμπτη  17 Μαρτίου 2016 και ώρα 7:00 μμ , η δεύτερη την Πέμπτη 24 Μαρτίου  2016 την ίδια ώρα.

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου:

15/03/2016

Θέμα: Υλοποίηση προγράμματος κατάρτισης Υγιεινής κι ασφάλειας Τροφίμων από τον Εμπορικό Επιχειρηματικό Σύλλογο Επαρχίας Φαρσάλων.

Περισσότερα......

Φωτογραφικό Υλικό ΕΦΕΤ. (Φωτογραφίες 1 2)


Δελτίο Τύπου:

07/03/2016

Θέμα: Επίσκεψη στα γραφεία του τμήματος Διεύθυνσης Εμπορίου.

Επίσκεψη στα γραφεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στο τμήμα της Διεύθυνσης Εμπορίου πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου κ. Πιτσάβας Γεώργιος.

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου:

01/03/2016

Θέμα: Διατάξεις για τις προσφορές

Ανακοινώνεται από τον Εμπορικό Επιχειρηματικό Σύλλογο Επαρχίας Φαρσάλων , ότι σύμφωνα με το νόμο 4177/8-8-2013, από την Τρίτη 1 Μαρτίου 2016, όσοι έμποροι επιθυμούν μπορούν να κάνουν προσφορές.

Περισσότερα...... Νέο Έντυπο Προσφορών


Δελτίο Τύπου:

25/02/2016

Θέμα: Ενίσχυση Κοινωνικού Φαρμακείου.

Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων θέλοντας να υποστηρίξει την  προσπάθεια του Δήμου Φαρσάλων για την λειτουργία του Κοινωνικού Φαρμακείου,  όπως και κάθε σημαντική δράση που διενεργείται στη πόλη, αναλαμβάνει να συγκεντρώσει φάρμακα από τα μέλη του Συλλόγου  ενόψει της εκδήλωσης της  6ης  Μαρτίου, για την Ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου.

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου:

25/02/2016

Θέμα: Αιμοδοσία 2015

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016, η εθελοντική αιμοδοσία που συνδιοργανώθηκε από τον Αιμοδοτικό και Εμπορικό Επιχειρηματικό Σύλλογο Επαρχίας Φαρσάλων στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων.

Περισσότερα......

Φωτογραφικό Υλικό Αιμοδοσίας. (Φωτογραφίες1 2 3)


Δελτίο Τύπου:

19/02/2016

Θέμα: Κοπή Πίτας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016, στο καφέ μπαρ “One More”.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Πιτσάβας Γεώργιος , αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία, καλές δουλειές και αναφέρθηκε επιγραμματικά στις δράσεις και προσπάθειες του συλλόγου.

Περισσότερα...... Φωτογραφικό Υλικό Κοπής Πίτας


Δελτίο Τύπου:

05/02/2016

Θέμα: Ευχαριστήριο για την απεργία

Το ΔΣ του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων εκφράζει την  ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την δυναμική συμμετοχή των επιχειρήσεων της πόλης  στις κινητοποιήσεις της 4ης Φεβρουαρίου, και το ιδιαίτερα επιτυχημένο κλείσιμο των καταστημάτων.  Η ανταπόκριση των συναδέλφων ήταν εντυπωσιακή.

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου:

04/02/2016

Θέμα: Ενημέρωση των καταναλωτών για την απεργία 4/2/2016.

Εξόρμηση στην αγορά έκανε το Δ.Σ. του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων,  συνοδεία μελών του συλλόγου μοιράζοντας φυλλάδια και αφίσες σε όλα τα καταστήματα της πόλης καθώς και σε όλους τους καταναλωτές ενημερώνοντάς τους για την απεργιακή κινητοποίηση της 4ης Φεβρουαρίου και το καθολικό κλείσιμο όλων  καταστημάτων και των επιχειρήσεων όλων των κλάδων  με 24η απεργία.

Περισσότερα...... Φωτογραφικό Υλικό


Δελτίο Τύπου:

02/02/2016

Θέμα: Υποστήριξη Αγροτών

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων παρευρέθη στα μπλόκα των αγροτών στο κόμβο της Νίκαιας  για την υποστήριξη και συμπαράσταση των εμπόρων στον δίκαιο αγώνα των αγροτών, τονίζοντας πως ο αγρότης είναι ο κύριος τροφοδότης όλων των εμπορικών καταστημάτων και πολλών άλλων επαγγελμάτων της περιοχής.

Περισσότερα...... Φωτογραφικό Υλικό


Δελτίο Τύπου:

02/02/2016

Θέμα: Συνάντηση με τον πρόεδρο του κινήματος «Νέα Πορεία-Νέα Ελλάδα» κ. Γιαννο Γραμματίδη.

Συνάντηση είχε το Διοικητικό Συμβούλιο Του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων με τον πρόεδρο του κινήματος «Νέα Πορεία-Νέα Ελλάδα» κ. Γιαννο Γραμματίδη, μετά από επίσκεψη του ιδίου  και της ομάδας του στα γραφεία του συλλόγου.
Στη συνάντηση ανταλλάχτηκαν πολλές απόψεις, η Διοίκηση του συλλόγου κατέθεσε όλα  τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ΜμΕ και ο κ. Γραμματίδης υποσχέθηκε να βρίσκεται δίπλα στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε  σε πολύ φιλικό κλίμα.

Φωτογραφικό υλικό της επίσκεψης


Δελτίο Τύπου:

07/01/2016

Θέμα: ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 2016 – ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013, οι χειμερινές εκπτώσεις έτους 2016 θα αρχίσουν τη Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου και θα λήξουν την Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016.

Περισσότερα......


 
Επιστροφή στην Αρχική

 

 

     

 

 

 

 

 

Εμπορικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων


Αγοράζουμε Προϊόντα που παράγει η Ευλογημένη Ελληνική Γή

 

ΧΡΗΣΙΜΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ