Βρίσκεστε Εδώ: Πληροφόρηση Δελτία Τύπου

 

 
 

Δείτε τα Δελτία Τύπου του 2014 Δείτε τα Δελτία Τύπου του 2015

Δείτε τα Δελτία Τύπου του 2016 Δείτε τα Δελτία Τύπου του 2017

Δείτε τα Δελτία Τύπου του 2018 Δείτε τα Δελτία Τύπου του 2019

 
 
 
 

Δελτίο Τύπου

30/12/2019

Θέμα : Ο Τροχός του Αι Βασίλη φέρνει δώρα & Ευχές.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων  « Ο Τροχός του Αι Βασίλη φέρνει δώρα & Ευχές » σε συνεργασία με το Κέντρο Διάγνωσης και Θεραπείας Διαταραχών «Παρέμβαση» την Δευτέρα   30/12/2019 στην Κεντρική Πλατεία της πόλης.

Περισσότερα...... φωτο1, φωτο2, φωτο3, φωτο4, φωτο5, φωτο6, φωτο7, φωτο8, φωτο9, φωτο10


Δελτίο Τύπου

23/12/2019

Θέμα : Το εργαστήρι Σοκολάτας.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22/12/2019 ,  η εκδήλωση του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου με τίτλο «Το εργαστήρι Σοκολάτας», στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Φαρσάλων.  
Στο Εργαστήρι σοκολάτας  εθελοντική συμμετoχή  είχαν τα στελέχη του Κέντρου Διάγνωσης και Θεραπείας διαταραχών ΄Παρέμβαση΄ και ο Ζαχαροπλάστης Αθανάσιος Αρχοντής.

Περισσότερα...... φωτο1, φωτο2, φωτο3, φωτο4, φωτο5


Δελτίο Τύπου

12/12/2019

Θέμα : Πρόσκληση στο «..Το Εργαστήρι σοκολάτας..»

Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας  Φαρσάλων σε συνεργασία με Κέντρο Διάγνωσης και θεραπείας Διαταραχών “Παρέμβαση” προσκαλούν τα παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών  σε μια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση  με τίτλο:

«..Το Εργαστήρι σοκολάτας..»

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου

10/12/2019

Θέμα : Εορταστικές Εκδηλώσεις Εμπορικού Συλλόγου

Ο Εμπορικός  Επιχειρηματικός  Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων στα πλαίσια των ενεργειών του για την στήριξη της τοπικής αγοράς και τη δημιουργία εορταστικής ατμόσφαιρας στην αγορά της πόλης , διοργανώνει  εκδηλώσεις για την περίοδο Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου

5/12/2019

Θέμα: Εορταστικό Ωράριο

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας  Φαρσάλων κάνει γνωστό στους συναδέλφους και στο καταναλωτικό κοινό ότι το Προτεινόμενο Εορταστικό ωράριο των  Χριστουγέννων και του  Νέου Έτους διαμορφώνεται ως εξής:

Περισσότερα...... Φωτογραφία Εορταστικού


Δελτίο Τύπου

14/11/2019

Θέμα: Η συνάντηση με τον δήμαρχο Φαρσάλων κ. Εσκίογλου Μάκη, για τις τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις .

Το γραφείο του Δημάρχου Φαρσάλων κ.  Εσκίογλου Μάκη  επισκέφτηκε το Διοικητικό Συμβούλιο  Του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων την  Τετάρτη 13/11/2019 .

Περισσότερα...... Φώτο Συνάντησης


Δελτίο Τύπου

13/11/2019

Θέμα: Διαγωνισμό Καλύτερης Εορταστικής Βιτρίνας Καταστήματος.

Ο Εμπορικός  Επιχειρηματικός  Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων στα πλαίσια των ενεργειών του για την στήριξη της τοπικής αγοράς και την προβολή των επιχειρήσεων της περιοχής, προτίθεται να διοργανώσει  Διαγωνισμό Καλύτερης Εορταστικής Βιτρίνας Καταστήματος, ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου

19/10/2019

Θέμα: Χειμερινό Ωράριο Καταστημάτων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας  Φαρσάλων κάνει γνωστό στους συναδέλφους και στο καταναλωτικό κοινό ότι με την εφαρμογή της χειμερινής ώρας το ωράριο των καταστημάτων από την  Τρίτη  29 Οκτωβρίου 2019 διαμορφώνεται ως εξής:

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου

03/06/2019

Θέμα : Έναρξη Εργασιών για τη Λευκή Νύχτα 

Ο Εμπορικός  Επιχειρηματικός  Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων στα πλαίσια των ενεργειών του για την στήριξη της τοπικής αγοράς και την προβολή όλων των επιχειρήσεων της περιοχής, διοργανώνει για 4η συνεχή χρονιά  την  « Λευκή Νύχτα »,  που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019.

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου

11/04/2019

Θέμα : Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Επιχειρηματικού  Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων κάνει γνωστό στους συναδέλφους και στο καταναλωτικό κοινό ότι το Προτεινόμενο Πασχαλινό  ωράριο των καταστημάτων διαμορφώνεται  ως εξής :

:Περισσότερα...... Φωτογραφία Ωραρίου


Δελτίο Τύπου

09/02/2019

Θέμα: Κοπή Πίτας 2019

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε  η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019, στο καφέ “Coffee  Time”.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Πιτσάβας Γεώργιος , αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και στη  συνέχεια έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα παρουσία του Πατέρα Βασιλείου.

Περισσότερα...... Φωτογραφία 1, Φωτογραφία 2


Δελτίο Τύπου

07/01/2019

Θέμα: Λήξη Εορταστικών εκδηλώσεων 2018

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία όλες οι εορταστικές  εκδηλώσεις του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων στα πλαίσια στήριξης της τοπικής αγοράς.

Περισσότερα...... Δείτε τις Φωτογραφίες των Εκδηλώσεων 
Επιστροφή στην Αρχική

 

 

     

 

 

 

 

 

Εμπορικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων


Αγοράζουμε Προϊόντα που παράγει η Ευλογημένη Ελληνική Γή

 

ΧΡΗΣΙΜΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ