Βρίσκεστε Εδώ: Πληροφόρηση Δελτία Τύπου 2015

 

 

  Δελτία Τύπου 2015
 
Επιστροφή στην Αρχική Επιστροφή στα Δελτία Τύπου

 
Δείτε τα Δελτία Τύπου του 2014  

 
 
 
 

Δελτίο Τύπου:

21/12/2015

Θέμα: Συνεχίζεται ο διαγωνισμός για την καλύτερη βιτρίνα που διοργανώνει ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων στα πλαίσια στήριξης και τόνωσης της αγοράς. Τα μέλη της κριτικής επιτροπής που έχουν  επιλεγεί, επισκέφτηκαν όλα τα καταστήματα που συμμετέχουν στο διαγωνισμό και  αξιολόγησαν από κοντά τις βιτρίνες.
Την Τετάρτη 23/12/2015 στις 14:00, λήγει και η ψηφοφορία από το facebook.

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου:

21/12/2015

Θέμα: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  το βιωματικό εργαστήριο με τίτλο «Ζυμώνουμε το Χριστόψωμο» που διοργάνωσε ο Εμπορικός Επιχειρηματικός σύλλογος επαρχίας Φαρσάλων σε συνεργασία με το σύλλογο Τριτέκνων Επαρχίας Φαρσάλων το Σάββατο 19/12 & την Κυριακή 20/12 στην αίθουσα του Εμπορικού συλλόγου.

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου:

07/12/2015

Θέμα: Το Δ.Σ. του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας  Φαρσάλων κάνει γνωστό στους συναδέλφους και στο καταναλωτικό κοινό ότι το Προτεινόμενο Εορταστικό ωράριο των  Χριστουγέννων και του  Νέου Έτους διαμορφώνεται ως εξής:

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου:

16/11/2015

Θέμα: Ο Εμπορικός  Επιχειρηματικός  Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων στα πλαίσια των ενεργειών του για την στήριξη της τοπικής αγοράς και την προβολή όλων των επιχειρήσεων της περιοχής, προτίθεται να διοργανώσει εορταστικές εκδηλώσεις για την περίοδο Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου:

12/11/2015

Θέμα: Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων  συμμετείχε στην πανελλαδική κινητοποίηση της 12ης Νοεμβρίου μαζί με όλους τους φορείς εκπροσώπησης της Επιχειρηματικότητας, της εργασίας και της αγοράς ενάντια στην εφαρμογή των μέτρων και της πολιτικής του τρίτου μνημονίου.

Περισσότερα......

Φωτογραφικό Υλικό


Δελτίο Τύπου:

12/11/2015

Θέμα: Συνάντηση είχαν την Τρίτη 10  Νοεμβρίου 2015 στις 2:00 μμ, τα μέλη του Διοικητικού  Συμβουλίου  του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων με τον Δήμαρχο Φαρσάλων κ. Άρη Καραχάλιο, όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία και ανάπτυξη της τοπικής αγοράς όπως:

Περισσότερα......

Φωτογραφικό Υλικό


Δελτίο Τύπου:

10/11/2015

Θέμα: Συμμετοχή του Εμπορικού κόσμου στις κινητοποιήσεις της 12ης Νοεμβρίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων  εκφράζει την αγανάκτησή του για τη σημερινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η αγορά και η χώρα. Κάθε λίγο ανακοινώνονται νέα επιβαρυντικά μέτρα για το φορολογικό, το ασφαλιστικό, τα κόκκινα δάνεια κ.λπ., που με μαθηματική ακρίβεια οδηγούν στην πτώχευση των νοικοκυριών και των ΜμΕ.

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου:

2/11/2015

Θέμα: Συνεχίζεται η προσπάθεια του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου για τη στήριξη της τοπικής αγοράς σε συνεργασία με τους  Συλλόγους  Τριτέκνων - Πολυτέκνων και  το Πρόγραμμα «Υποστηρίζω».

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου:

26/10/2015

Θέμα: Ενδιάμεση Εκπτωτική Περίοδος Νοεμβρίου 2015

Από τον Εμπορικό Επιχειρηματικό Σύλλογο Επαρχίας Φαρσάλων ανακοινώνεται ότι πλησιάζει η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος του Νοεμβρίου 2015, και θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε τα κάτωθι:

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου:

05/10/2015

Θέμα: Υποχρεωτική Επιμόρφωση εργοδοτών για άσκηση καθηκόντων τεχνικού ασφαλείας.

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) με το Παράρτημα Περιφέρειας Θεσσαλίας ΚΕΚ ΚΑΕΛΕ και τον Εμπορικό Επιχειρηματικό Σύλλογο Επαρχίας Φαρσάλων διοργανώνει για τους εμπόρους και επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής, προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης στο κάτωθι θεματικό πεδίο:

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου:

09/09/2015

Θέμα: Ανάδειξη τοπικού παραγόμενου και παραδοσιακού προϊόντος.
Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων στα πλαίσια της ανάδειξης και προώθησης τοπικών παραγόμενων προϊόντων καλεί όλους όσους σχετίζονται με μεταποιητικές επιχειρήσεις και κάθε παραγωγικό φορέα αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων (τροφίμων και ποτών) – (απαραίτητη προϋπόθεση η έκδοση παραστατικών), να δηλώσουν ενδιαφέρον, έτσι ώστε να καταγραφούν,  για να αναδειχτούν  και να προωθηθούν με διάφορες δράσεις τα προϊόντα της Επαρχίας Φαρσάλων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου:

07/09/2015

Θέμα: Εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς, ως Διοίκηση του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας  Φαρσάλων ευχόμαστε σε γονείς και μαθητές Καλή Σχολική Χρονιά με δύναμη και δημιουργικότητα.

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου:

31/08/2015

Θέμα: Επίσκεψη της Διοίκησης Του Εμπορικού Επιχειρηματικού  Συλλόγου στο Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων

Την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Διοίκησης του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων κ. Χαρισμανίδη Πρόδρομο.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η κατάθεση προτάσεων από τον Εμπορικό Επιχειρηματικό σύλλογο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αγορά και γενικότερα η πόλη.

Περισσότερα......

Φωτογραφικό ΥλικόΔελτίο Τύπου:

26/08/2015

Θέμα: O Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων προτίθεται να υλοποιήσει νέο κύκλο Προγραμμάτων Κατάρτισης στην Υγιεινή Τροφίμων σε συνεργασία με το Παράρτημα Περιφέρειας Θεσσαλίας ΚΕΚ ΚΑΕΛΕ του εκπαιδευτικού οργανισμού της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) στο κάτωθι θεματικό πεδίο:

«Πιστοποιημένα προγράμματα υποχρεωτικής κατάρτισης προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων αρμοδιότητας ΕΦΕΤ»

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου:

24/08/2015

Θέμα: Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων συμμετείχε φέτος  για 1η φορά στην Εμποροπανήγυρη Φαρσάλων με περίπτερο, μετά από πρόταση του Δήμου Φαρσάλων.

Περισσότερα......

Φωτογραφικό Υλικό Εμποροπανήγυρις 2015


Δελτίο Τύπου:

03/08/2015

Θέμα: Επιδοτούμενο πρόγραμμα για εργαζομένους από τον Εμπορικό Επιχειρηματικό Σύλλογο Επαρχίας Φαρσάλων.

Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός  Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων προτίθεται να υλοποιήσει επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις (ΛΑΕΚ 1-25) διάρκειας 32 ωρών και με επιδότηση 160€/ άτομο. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενοι  σε επιχειρήσεις - μέλη του Συλλόγου που έχουν ασφάλιση ΙΚΑ. Οι επιχειρήσεις  πρέπει να έχουν καταβάλλει στο ΙΚΑ την εργοδοτική εισφορά (0,45%) για το έτος 2015 και απασχολούν από 1-25 εργαζόμενους.

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου:

09/07/2015

Θέμα: «Διευκρινίσεις για την έναρξη των θερινών εκπτώσεων και την λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων»

Παρά το διαρκώς επιδεινούμενο κλίμα, το κλείσιμο των Τραπεζών και τους ελέγχους στην κίνηση κεφαλαίων, ο εμπορικός κόσμος της χώρας πρέπει να εξακολουθήσουμε να στηρίζουμε το καθημερινό πλαίσιο λειτουργίας της αγοράς. Μέσα σε αυτό είναι και οι προσεχείς θερινές εκπτώσεις για όσες από τις εμπορικές επιχειρήσεις θέλουν και έχουν την δυνατότητα να τις χρησιμοποιήσουν και να τις εκμεταλλευτούν.

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου:

03/06/2015

Θέμα: Ολοκληρώθηκαν με  επιτυχία τα τέσσερα τμήματα του θεωρητικού μέρους επιμόρφωσης του προγράμματος «Πρόσβαση στην αγορά εργασίας: Απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας αποφοίτων ΙΕΚ ,ΕΠΑΣ & ΕΠΑΛ» που υλοποιήθηκαν στα Φάρσαλα από 1/4/2015 έως και 2/6/2015. Τα προγράμματα διοργανώθηκαν από τον Εμπορικό Επιχειρηματικό Σύλλογο Επαρχίας Φαρσάλων σε συνεργασία  με το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου (ΚΑΕΛΕ) της ΕΣΕΕ στα πλαίσια του υποέργου 8 που είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα  «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Περισσότερα......

Φωτογραφικό Υλικό του Προγράμματος "Πρόσβαση στην Αγορά Εργασίας".


Δελτίο Τύπου:

05/05/2015

Θέμα: Παράταση προθεσμίας υποβολής αίτησης για ένταξη στη ρύθμιση οφειλών ΟΑΕΕ Ν.4321/15

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου:

30/03/2015

Θέμα: Πασχαλινό Ωράριο, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Επιχειρηματικού  Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων κάνει γνωστό στους συναδέλφους και στο καταναλωτικό κοινό ότι το Πασχαλινό  ωράριο των καταστημάτων διαμορφώνεται  ως εξής :

Περισσότερα......

Δείτε το Πασχαλινό Ωράριο εδώ.


Δελτίο Τύπου:

26/03/2015

Θέμα: Θερινό Ωράριο, από τον Εμπορικό Επιχειρηματικό Σύλλογο Επαρχίας Φαρσάλων ανακοινώνεται ότι  με την εφαρμογή της θερινής ώρας το ωράριο των καταστημάτων από την Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015 διαμορφώνεται ως εξής:

Περισσότερα......Δελτίο Τύπου:

24/03/2015

Θέμα: Σύνθεση Νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων

Σας κάνουμε γνωστό ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων που προήλθε από τις αρχαιρεσίες της 19ης Μαρτίου 2015 και συγκροτήθηκε σε σώμα στις 23 Μαρτίου έχει ως εξής:

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου:

20/03/2015

Θέμα: Αποτελέσματα εκλογών Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων

Με βάση τα αποτελέσματα των εκλογών που διεξήχθησαν την Πέμπτη 19/03/2015 , οι υποψήφιοι  που εκλέχθηκαν από τα μέλη του Eμπορικού  Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων είναι οι εξής :

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου:

02/03/2015

Θέμα: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων προκηρύσσει βάσει του καταστατικού του Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. , την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015 και ώρες από 14:00 έως 20:00 μμ, στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου στην οδό Καναδά 24.

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου:

18/02/2015

Θέμα:  Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε  η Τακτική Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015, στα γραφεία του Συλλόγου.
Η γενική συνέλευση ξεκίνησε βάσει του καταστατικού με την εκλογή προεδρείου που αποτελούνταν από τρία μέλη του Συλλόγου  (κ. Ψαρογιώργο Κων/νο  , κ. Ζαχαρή Ευάγγελο και κ. Τσούλη Ιωάννη) με τα θέματα της ημερησίας διάταξης.
Το προεδρείο έδωσε αρχικά το λόγο στον Γενικό Γραμματέα του συλλόγου κ. Πιτσάβα Γεώργιο για τη παρουσίαση του Διοικητικού απολογισμού 2014 και μετά στην ταμία του συλλόγου κα Μπελιώκα Γεωργία, η οποία παρουσίασε τον οικονομικό απολογισμό του έτους 2014.

Περισσότερα......

Φωτογραφικό Υλικό Εκδήλωσης:


Δελτίο Τύπου:

04/02/2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης και Κοπή Πίτας

Αγαπητοί συνάδελφοι ,

Σας προσκαλούμε στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία του Συλλόγου. Η πρώτη Γενική Συνέλευση ορίζεται την Τρίτη 3  Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 7:00 μμ , η δεύτερη την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015 την ίδια ώρα.

Περισσότερα......


Δελτίο Τύπου:

20/01/2015

Θέμα : Εξειδικευμένη Παρέμβαση για τη διασύνδεση  με την αγορά εργασίας των αποφοίτων ΙΕΚ, ΕΠΑΣ, ΕΠΑΛ.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Φαρσάλων σε συνεργασία με το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου (ΚΑΕΛΕ) της ΕΣΕΕ  προτίθενται να υλοποιήσουν προγράμματα  επιμόρφωσης και απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας για ανέργους - αποφοίτους ΙΕΚ, ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ  ηλικίας έως 29 ετών.
Πιο συγκεκριμένα, οι άνεργοι – απόφοιτοι των ΙΕΚ, ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ έως 29 ετών, μετά από αίτησή τους θα μπορούν να υλοποιήσουν προγράμματα επιμόρφωσης 80 ωρών στα Φάρσαλα και στη συνέχεια να εργαστούν σε επιχειρήσεις  των Φαρσάλων διάρκειας 6 μηνών και με μισθό 480 € το μήνα, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση των Επιχειρήσεων.

Περισσότερα......

 


Δελτίο Τύπου:

08/01/2015

Θέμα: Χειμερινές Εκπτώσεις 2015

 Σύμφωνα με το άρθρο 15 του νέου νόμου 4177/2013, οι χειμερινές εκπτώσεις έτους 2015 θα αρχίσουν τη Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου και θα λήξουν το Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015.

Περισσότερα......Επιστροφή στην Αρχική

 

 

     

 

 

 

 

 

Εμπορικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων


Αγοράζουμε Προϊόντα που παράγει η Ευλογημένη Ελληνική Γή

 

ΧΡΗΣΙΜΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ